دریافت غذایی بنزوآلفاپیرن و احتمال خطر سرطان مری در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دریافت غذایی بنزوآلفاپیرن و احتمال خطر سرطان مری در ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دریافت غذایی بنزوآلفاپیرن و احتمال خطر سرطان مری در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دریافت غذایی بنزوآلفاپیرن و احتمال خطر سرطان مری در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دریافت غذایی بنزوآلفاپیرن و احتمال خطر سرطان مری در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گوارش

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: میزان مرگ و میر ناشی از سرطان مری از نوع سلول های سنگفرشی (ESCC) در ساکنان منطقه شمال شرق ایران بالاست و شاید این افراد در معرض مقادیر زیاد هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک (PAHs) از جمله بنزوآلفاپیرن باشند. به همین علت در این مطالعه، غذاهای غالب و آب را به عنوان منابع دریافت بنزو آلفاپیرن غذایی مورد آزمایش قرار دادیم.روش بررسی: میزان بنزوآلفاپیرن در ۹۰ نمونه غذای غالب و آب جمع آوری شده از مناطق پرخطر و کم خطر سرطان مری با روش کروماتوگرافی مایع (HPLC-FL) تعیین شد و مقدار بنزوآلفاپیرن دریافتی روزانه از راه غذای غالب و آب در ۴۰ بیمار مبتلا به ۴۰ ,ESCC شاهد بالینی از منطقه پرخطر و ۴۰ شاهد از منطقه کم خطر بر اساس پرسشنامه تغذیه ای محاسبه گردید.یافته ها: میانگین بنزوآلفاپیرن غذای غالب و آب در هر دو منطقه، مشابه و در محدوده استاندارد بود. با این حال، مقدار بنزوآلفاپیرن دریافتی روزانه از غذای غالب و آب در گروه شاهد ساکن منطقه پرخطر به طور معنی داری بیشتر از گروه شاهد ساکن منطقه کم خطر بود (۹۱.۴±۵.۵ در مقابل (p<0.01, 70.6±۵.۵ که این تفاوت پس از تطبیق دادن گروهها از نظر محل زندگی (شهر یا روستا) و منبع PAHs داخل منزل شامل مصرف سیگار، تریاک، سوخت مورد استفاده برای پخت و پز و گرما نیز معنی دار بود (p=0.02).نتیجه گیری: اگرچه مقدار بنزوآلفاپیرن دریافتی روزانه از راه غذای غالب و آب خیلی زیاد نبود، ساکنان منطقه پرخطر سرطان مری بیشتر در معرض دریافت هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک از راه غذا قرار داشتند.

کلید واژه: بنزوآلفاپیرن، غذای غالب، سرطان مری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.