مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ :
تعداد صفحات :۱۶
مقدمه: فرآوردههای لبنی به عنوان یک منبع پروتئینی با ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژهای در تغذیه انسانی دارند و به دلیل حساس بودن این فرآوردهها، اطمینان از کیفیت بهداشتی و شیمیایی آنها یک ضرورت به شمار میرود. هدف از مطالعه حاضر، بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی در استان زنجان بین سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ بود. مواد و روشها: در مجموع ۱۰۱ نمونه شیر پاستوریزه و ۶۳ نمونه دوغ پاستوریزه مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری و آزمایشات شیمیایی و میکروبی بر اساس استاندارد ملی ایران به انجام رسید و آنالیزهای آماری با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ به انجام رسید. یافتهها: از کل نمونههای شیر پاستوریزه، یک نمونه (۹۹/۰%) از نظر ویژگی اسیدیته، ۱۰ نمونه (۹/۹%) از نظر ماده خشک بدون چربی و ۹ نمونه (۹۱/۸%) از نظر ویژگی دانسیته، غیر منطبق با استاندارد ملی بود. بررسی بار میکروبی این نمونهها نشان دهنده عدم آلودگی با انواع میکروارگانیسمها (میکروبهای هوازی، کلیفرمها، اشریشیا کلی) بود. همچنین در نمونههای دوغ پاستوریزه، ۱۰۰ درصد نمونهها از لحاظ ویژگی اسیدیته و pH منطبق با استاندارد و از نظر ماده خشک بدون چربی تنها در ۲ نمونه (۱۷/۳%)، مقادیر بیشتر از مقدار پیشنهاد شده در استاندارد مشاهده شد. در بررسی وضعیت بار میکروبی نیز در یک نمونه (۵۸/۱%) مقدار شمارش کلیفرمها و در ۵ نمونه (۹۳/۷%) مقدار آلودگی به کپک و مخمر بیشتر از مقدار پیشنهاد شده در استاندارد بوده است. نتیجهگیری: یافتههای حاصل از این بررسی نشان داد که از نظر بار میکروبی، بخش عمدهای از محصول شیر و دوغ پاستوریزه تولید شده در سطح استان زنجان از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است. با اینحال در مورد ویژگیهای شیمیایی شیر پاستوریزه، باید نظارت کنترلی مستمر و دقیقی وجود داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.