مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی فرآورده های شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی استان زنجان بین سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ :

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: فرآورده‌های لبنی به عنوان یک منبع پروتئینی با ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در تغذیه­ انسانی دارند و به دلیل حساس بودن این فرآورده­ها، اطمینان از کیفیت بهداشتی و شیمیایی آنها یک ضرورت به شمار می­رود. هدف از مطالعه حاضر، بررسی ویژگی­های شیمیایی و میکروبی شیر و دوغ پاستوریزه تولیدی در استان زنجان بین سال­های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ بود. مواد و روش­ها: در مجموع ۱۰۱ نمونه­ شیر پاستوریزه و ۶۳ نمونه­ دوغ پاستوریزه مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری و آزمایشات شیمیایی و میکروبی بر اساس استاندارد ملی ایران به انجام رسید و آنالیزهای آماری با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ به انجام رسید. یافته­ها: از کل نمونه­های شیر پاستوریزه، یک نمونه (۹۹/۰%) از نظر ویژگی اسیدیته، ۱۰ نمونه (۹/۹%) از نظر ماده خشک بدون چربی و ۹ نمونه (۹۱/۸%) از نظر ویژگی دانسیته، غیر منطبق با استاندارد ملی بود. بررسی بار میکروبی این نمونه­ها نشان دهنده عدم آلودگی با انواع میکروارگانیسم‌ها (میکروب­های هوازی، کلی‌فرم­ها، اشریشیا کلی) بود. همچنین در نمونه­های دوغ پاستوریزه، ۱۰۰ درصد نمونه‌ها از لحاظ ویژگی اسیدیته و pH منطبق با استاندارد و از نظر ماده خشک بدون چربی تنها در ۲ نمونه (۱۷/۳%)، مقادیر بیش‌تر از مقدار پیشنهاد شده در استاندارد مشاهده شد. در بررسی وضعیت بار میکروبی نیز در یک نمونه (۵۸/۱%) مقدار شمارش کلیفرم‌ها و در ۵ نمونه (۹۳/۷%) مقدار آلودگی به کپک و مخمر بیش‌تر از مقدار پیشنهاد شده در استاندارد بوده است. نتیجه­گیری: یافته‌های حاصل از این بررسی نشان داد که از نظر بار میکروبی، بخش عمده­ای از محصول شیر و دوغ پاستوریزه تولید شده در سطح استان زنجان از سطح کیفی مطلوبی برخوردار است. با این‌حال در مورد ویژگی‌های شیمیایی شیر پاستوریزه، باید نظارت کنترلی مستمر و دقیقی وجود داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.