مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ارزش غذایی جو بدون پوشینه با جو معمولی (پوشینه دار) در تغذیه خروس های بالغ لگهورن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

در این طرح به منظور تعیین انرژی قابل متابولیسم جو بدون پوشینه و مقایسه آن با جو معمولی همراه با سطوح مختلف آنزیم بتاگلوکاناز، پس از تجزیه تقریبی، تعیین نشاسته و بتاگلوکان، تعداد ۴۵ خروس لگهورن سفید از سویه های لاین در قفس های متابولیکی جهت اندازه گیری انرژی قابل متابولیسم با روش سیبالد مورد استفاده قرار گرفتند و در قالب یک طرح کاملا تصادفی (CRD) فاکتوریل دو عامل نوع جو (در دو نوع جو بدون پوشینه و معمولی) و میزان آنزیم بتاگلوکاناز (در چهار سطح ۱, ۰.۵, ۰ و ۱.۵ گرم در کیلوگرم جو) جمعا در ۸ تیمار و یک گروه خروس گرسنه (به عنوان شاهد) در ۵ تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. انرژی قابل متابولیسم نمونه ها در چهار سیستم بیان کننده انرژی قابل متابولیسم ظاهری، انرژی قابل متابولیسم ظاهری تصحیح شده برای ازت، انرژی قابل متابولیسم حقیقی و انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت تعیین گردید. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری داده ها حاکی از معنی دار شدن اثر نوع جو، اثر سطح آنزیم و اثر متقابل نوع جو و سطح آنزیم بود (p<0.05). به طوری که جو بدون پوشینه پاسخ مناسب تری به افزودن آنزیم داده و سطح مناسب مصرف، ۱ گرم در کیلوگرم جو بود اما در جو معمولی آنزیم در سطح ۱.۵ گرم در کیلوگرم باعث افزایش انرژی قابل متابولیسم گردید (p<0.05).

کلید واژه: انرژی قابل متابولیسم، جو بدون پوشینه، بتاگلوکان و بتاگلوکاناز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.