بررسی عوامل موثر بر افت تحصیلی دانشجویان پرستاری در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ دانشگاه علوم پزشکی ارتش


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر افت تحصیلی دانشجویان پرستاری در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ دانشگاه علوم پزشکی ارتش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر افت تحصیلی دانشجویان پرستاری در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ دانشگاه علوم پزشکی ارتش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر افت تحصیلی دانشجویان پرستاری در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ دانشگاه علوم پزشکی ارتش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر افت تحصیلی دانشجویان پرستاری در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ دانشگاه علوم پزشکی ارتش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: افت تحصیلی دانشجویان یکی از مشکلات عمده مراکز آموزش عالی کشور است که نه تنها باعث اتلاف وقت و هزینه های جاری این مراکز می شود بلکه باعث ایجاد مسایل و مشکلات روحی، خانوادگی و اجتماعی برای دانشجویان نیز می گردد. بر پایه مطالعات انجام شده این مشکل هر ساله در حال افزایش بوده و بسیاری از دانشجویان نمی توانند از عهده محتوی آموزشی مدون برآمده و یا آنها را در موعد مقرر انجام دهند. با توجه به این موضوع، پژوهشی با هدف تعیین عوامل موثر بر افت تحصیلی دانشجویان دانشکده پرستاری ارتش انجام گرفته است.مواد و روش ها: پژوهش حاضر از نوع توصیفی- مقطعی بوده که بر روی ۱۸۹ نفر از دانشجویان ورودی ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ دانشکده پرستاری ارتش انجام گرفته و ابزار گردآوری اطلاعات آن شامل مشاهده مستقیم پرونده های آموزشی و استفاده از پرسشنامه ای جهت اخذ اطلاعات فردی و خانوادگی بوده است که داده ها با استفاده از نرم افزار آماری spss نسخه ۱۱.۵ وارد رایانه شده و سپس از طریق شاخص های آمار توصیفی و نیز آزمون آماری X2، آزمون t و آزمون رگرسیون خطی بصورت یک متغیره و چند متغیره مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.یافته ها: فراوانی افت تحصیلی در ۱۸۹ نفر دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش ۳۲ نفر (۱۶.۹%) بود. ارتباط معنی داری بین متغیرهای جنسن میزان تحصیلات والدین، در قید حیات بودن والدین، شغل پدر و درآمد خانوادگی با افت تحصیلی دانشجویان وجود نداشت. در حالیکه ارتباط معنی داری بین متغیرهای سن، معدل دیپلم، محل سکونت، وضعیت تاهل، استفاده از سهمیه، شغل جانبی، شغل مادر و میزان درآمد فردی با افت تحصیلی دانشجویان مشاهده گردید (p<0.05). که پس از تجزیه و تحلیل داده ها از طریق آزمون رگرسیون خطی از بین این متغیرها بیشترین تاثیر را به ترتیب شغل جانبی (p=0.004) و سن (p=0.002) داشته اند.نتیجه گیری: دانشجویان به عنوان جزء اصلی سیستم آموزش عالی، دارای ویژگی های دموگرافیک و روانشناختی خاصی که داشتند که این ویژگی ها را میتوان بعنوان یکی از مهم ترین متغیرهای مداخله گر در رفتار تحصیلی دانشجویان در نظر گرفت. پیشگیری از شکست تحصیلی و بروز آسیب های روانشناختی متعاقب آن، و در نتیجه بهبود کیفیت آموزش و بازدهی تحصیلی در گرو توجه نمودن به این ویژگی ها و دیگر عوامل موثر در فرآیند یادگیری و عملکرد تحصیلی دانشجویان خواهد بود.

کلید واژه: افت تحصیلی، دانشجوی پرستاری، فرآیند آموزش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.