مقاله سرواپیدمیولوژی بروسلوز در شهرستان تالش


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سرواپیدمیولوژی بروسلوز در شهرستان تالش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرواپیدمیولوژی بروسلوز در شهرستان تالش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرواپیدمیولوژی بروسلوز در شهرستان تالش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرواپیدمیولوژی بروسلوز در شهرستان تالش :

مقاله سرواپیدمیولوژی بروسلوز در شهرستان تالش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۸۹ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: سرواپیدمیولوژی بروسلوز در شهرستان تالش
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرواپیدمیولوژی
مقاله بروسلوز
مقاله شیوع سرمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بروسلوزیس، بیماری مشترک بین انسان و دام می باشد که توسط گونه های جنس بروسلا ایجاد می شود. انتقال عفونت به انسان از طریق تماس مستقیم یا غیر مستقیم با حیوانات آلوده صورت می گیرد. بروسلوز سبب مشکلات بهداشتی و خسارات اقتصادی زیادی می گردد. هدف این پژوهش تعیین شیوع سرمی بروسلوز در تالش بوده است. از بیماران مشکوک به بروسلوز (دارای: تب، دردهای استخوانی-مفصلی و تعریق) مراجعه کننده به آزمایشگاه بیمارستان شهید نورانی تالش، تعداد ۲۰۲ نفر به صورت تصادفی انتخاب و به وسیله پرسش نامه اطلاعات لازم جمع آوری، سپس نمونه های خون گرفته شد. سرم ها جدا گردید. آنتی ژن رزبنگال، آنتی ژن بروسلا آبورتوس سویه ۱۹ و بافر ۲ME (ساخت انستیتو پاستور ایران) تهیه، و روی تمام سرم ها تست رزبنگال انجام شد. در موارد مثبت، برای تعیین تیتر آنتی بادی، تست رایت لوله ای و ۲ME رایت انجام شد (رایت و ۱۸۰£۲ME مثبت در نظر گرفته شده بود). نتایج به دست آمده نشان داد که ۷۰ نفر (۶۵/۳۴%) مرد و ۱۳۲ نفر (۳۴/۶۵%) زن بودند. تست رایت در ۱۱ مورد (۴۴/۵%) و تست ۲ME در ۱۰ مورد (۹۵/۴%) مثبت بود. شیوع سرمی بروسلوزیس، ۹۵/۴% و میزان بروز، ۴۹/۰% بود. به خاطر شیوع بالای بیماری، پیشنهاد می گردد مردم محصولات لبنی پاستوریزه مصرف کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.