مقاله تحلیل تطبیقی مطالعات کارایی فنی بخش کشاورزی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل تطبیقی مطالعات کارایی فنی بخش کشاورزی ایران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل تطبیقی مطالعات کارایی فنی بخش کشاورزی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل تطبیقی مطالعات کارایی فنی بخش کشاورزی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل تطبیقی مطالعات کارایی فنی بخش کشاورزی ایران :
مقاله تحلیل تطبیقی مطالعات کارایی فنی بخش کشاورزی ایران که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۸۹ در بررسی های بازرگانی از صفحه ۹۹ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: تحلیل تطبیقی مطالعات کارایی فنی بخش کشاورزی ایران
این مقاله دارای ۱۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارایی
مقاله کارایی فنی
مقاله کشاورزی ایران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
یکی از مهم ترین مباحث مطرح در فرایند توسعه در هر کشوری به ویژه کشورهای در حال توسعه هم چون ایران، استفاده بهینه از عوامل تولید در فرایند تولید می باشد. در واقع همه کشورهای جهان در پی به دست آوردن پیشرفت در زمینه کشاورزی، مخصوصا در مواردی که گسترش طولی با استفاده از منابع بیشتر با موانع دسترسی مواجه می باشند، در تلاشند تا بتوانند با مصرف همان مقدار منابع در دسترس میزان تولید خود را افزایش دهند. در هر نظام تولیدی افزایش کارایی بهره برداری از نهاده از اصول اولیه است و بالا بردن کارایی تولید از اهداف اساسی می باشد. در این راستا با توجه به اهمیت پژوهش در این زمینه و یافتن منابع موثر در کارایی فنی، در تحقیق از نوع اسنادی و کتابخانه ای حاضر، مطالعات انجام شده در زمینه کارایی فنی بخش زراعت، باغبانی و دام و طیور طی ۱۰ سال گذشته مورد تحلیل قرار گرفت و با توجه به نتایج به دست آمده مشخص شد که منابع کارایی فنی در هر زیربخش از بخش کشاورزی و در هر نهاده ای از مجموعه نهاده ها، در هر محصول و در هر استانی متفاوت می باشد که با توجه به آن ها پیشنهاداتی در بهبود کارایی فنی این بخش ها ارایه گردید. طبق نتایج به دست آمده، متوسط کارایی فنی برای کل بخش کشاورزی ۶۸۵۱ درصد و برای بخش های مختلف آن از جمله زراعت، باغبانی و دام و طیور به ترتیب ۷۸۵۶، ۶۷۴۵ و ۵۹۵۴ درصد به دست آمد که نشان می دهد در کشاورزی ایران پتانسیل افزایش تولید تا حدود ۳۲ درصد با مصرف همان عوامل تولید وجود دارد و می توان با در نظر گرفتن مولفه های موثر در افزایش کارایی فنی، تولید را به مقدار چشم گیری افزایش داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.