بررسی وضعیت سلامت روانی سربازان مراجعه کننده سرپایی به یک کلینیک نظامی در تهران (۱۳۸۵)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت سلامت روانی سربازان مراجعه کننده سرپایی به یک کلینیک نظامی در تهران (۱۳۸۵) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت سلامت روانی سربازان مراجعه کننده سرپایی به یک کلینیک نظامی در تهران (۱۳۸۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت سلامت روانی سربازان مراجعه کننده سرپایی به یک کلینیک نظامی در تهران (۱۳۸۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت سلامت روانی سربازان مراجعه کننده سرپایی به یک کلینیک نظامی در تهران (۱۳۸۵) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: سلامت روانی از موضوعات مهم اجتماعی و علمی بوده که بیماران مبتلا به بیماری های جسمی در معرض خطر جدی ابتلا به آن قرار دارند. در برخی کشورها از جمله ایران مشکل عدم تشخیص و درمان ناکافی اختلالات روانی در افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی مورد بررسی قرار گرفته است. با این وجود، اطلاعات موجود در خصوص سربازان ناکافی به نظر می رسد. در این مطالعه با استفاده از یک مقیاس خود گزارش دهی، به بررسی وضعیت سلامت روانی سربازانی پرداخته شده است که به خاطر مشکلات جسمی به یک بهداری نظامی مراجعه کرده بودند.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، توصیفی- تحلیلی، تعداد ۳۰۱ سرباز مشغول به خدمت در ارتش با میانگین سنی ۲.۰۲±۲۱.۴۹ که به یکی از بهداری های سرپایی نظامی تهران در سال ۱۳۸۵ مراجعه کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند. ویرایش فارسی پرسشنامه GHQ-28 جهت مشخص کردن وضعیت سلامت روانی نمونه ها و تعیین ارتباط احتمالی برخی از متغیرهای جمعیت شناختی مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: از ۳۰۱ سرباز ۱۷۴ نفر (۵۷.۸ درصد) مشکک به اختلال روانی بودند. آزمون های آماری کای دو و آزمون دقیق فیشر با (P<0.05) ارتباط معنی داری را بین مشکلات روانی و عدم فعالیت جسمانی، سابقه خودزنی، فرار از خدمت، زندان و تعداد ماه های خدمت نشان دادند. در رابطه با زیر مقیاس نشانگان جسمانی ۴۶.۸ درصد، زیر مقیاس اضطراب و بی خوابی ۴۶.۵ درصد، عملکرد اجتماعی ۳۸.۹ درصد و افسردگی ۶۲.۱ درصد نمره کمتر از ۶ کسب کردند که در گروه افراد سالم قرار گرفتند.نتیجه گیری: تعداد زیادی از سربازان در معرض خطر ابتلا به مشکلات روانی قرار دارند. از آنجایی که سربازان به خاطر موقعیت شان در معرض خطر از دست دادن سلامت خود می باشند، لذا اتخاذ تدابیری در خصوص ارتقا سلامت آنان ضروریست.

کلید واژه: پرسشنامه، سلامت عمومی، سربازان، سلامت روانی، نظامی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.