ترمیم بافت اپی تلیال پوست خرگوش از طریق کشت سلول در محیط آزمایشگاه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترمیم بافت اپی تلیال پوست خرگوش از طریق کشت سلول در محیط آزمایشگاه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترمیم بافت اپی تلیال پوست خرگوش از طریق کشت سلول در محیط آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترمیم بافت اپی تلیال پوست خرگوش از طریق کشت سلول در محیط آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترمیم بافت اپی تلیال پوست خرگوش از طریق کشت سلول در محیط آزمایشگاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: از آنجا که پوست یکی از ارگان های حیاتی و مهم بدن بشمار می رود حفظ آن از جهات بسیاری حایز اهمیت است. از طرفی این بافت در تماس دایم با محیط خارج بوده و آسیب های محیطی بسیار سریع برآن تاثیر خواهد گذاشت. با استفاده از تکنیک های مختلف جراحی از جمله expansion mesh graft وسعت ناحیه دهنده را حداکثر تا ۹ برابر می توان افزایش داد و در بسیاری از موارد این مقدار کافی نیست، مثلا در سوختگی های بیش از ۴۰% و بنابراین می بایست در این مورد فکری اساسی اندیشید. از آنجایی که موفقیت در این پیوندها و ترمیم بافت برای بیماران سوختگی اهمیت ویژه ای دارد و ارگان های نظامی و مسلح چه در زمان صلح و چه در شرایط جنگ بیشتر در معرض این مشکل قرار می گیرند، بر آن شدیم تا ترمیم بافت را از طریق کشت سلول در محیط آزمایشگاه انجام داده و از عوارض سوختگی ها که در طب نظامی اولویت ویژه ای دارد بکاهیم.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع تجربی می باشد. به منظور انجام این مطالعه از ۴ راس خرگوش آلبینو که از انستیتو پاستور خریداری گردید استفاده شد. از یکی از خرگوش ها پوستی به ابعاد ۶×۶ سانتی متر مربع برداشته و به عنوان نسج حمایتی استفاده شد، سپس در ظرف حاوی محیط کشت Minimal Essential Medium (MEM) و Fetal Calf Serum(FCS) قرار داده شد. از خرگوش دوم پوستی به ابعاد ۱×۲ سانتی مترمربع جدا نموده، آنرا به قطعات ریز تقسیم کرده و سپس بر روی درم نسج حمایتی قرار داده و پس از آماده شدن به خرگوش دوم پیوند زدیم. پس از گذشت ۴ هفته حیوان کشته و ناحیه ترمیم شده جدا گردیده و تحت مطالعات بافت شناسی با دو نوع رنگ آمیزی قرار گرفت.یافته ها: در مطالعه بافت شناسی، اپیدرم ناحیه ترمیم شده کاملا طبیعی بوده اما لایه شاخی آن نازکتر از پوست نرمال بود. غده عرق مشاهده نگردید. ترمیم از کناره های زخم شروع گشته و به مرکز گسترش یافته بود. برجستگی های انگشتی شکل کوتاه تر از نرمال بوده، کلاژن های ناحیه درم منظم تر از پوست نرمال بود. همچنین عروق درم وسیع تر و گشادتر گشته بود.نتیجه گیری: با این روش می توان وسعت ناحیه دهنده را تا ۱۸ برابر اولیه افزایش داده و پوستی نرمال در ناحیه ترمیم شده و در حداقل زمان ممکن بدست آورد.

کلید واژه: اتولوگ، پوست، خرگوش، گرافت، کشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.