بررسی شیوع اختلالات خلقی در پرسنل نظامی نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع اختلالات خلقی در پرسنل نظامی نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع اختلالات خلقی در پرسنل نظامی نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع اختلالات خلقی در پرسنل نظامی نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع اختلالات خلقی در پرسنل نظامی نزاجا شهر تهران در سال ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: خلق انسان می تواند کاهش یافته، معمولی و یا افزایش یافته باشد. احساسات انسان به طور طبیعی در کنترل وی است، اما در اختلالات خلق، کنترل احساسات از بین می رود. شیوع این اختلالات در طول دوره عمر بین ۲ تا ۲۵% است. این مطالعه با هدف تعیین شیوع اختلالات در پرسنل نزاجا و عوامل مرتبط با آن در سال ۱۳۸۴ شهر تهران انجام گردید.مواد و روشها: این مطالعه توصیفی مقطعی (Cross Sectional) بر روی ۳۸۵ نفر از پرسنل نزاجا مشغول به خدمت در پادگانهای نزاجا در شهر تهران در سال ۱۳۸۳ انجام شد. نمونه گیری به روش تصادفی خوشه ای طبقه ای صورت گرفت و تشخیص روانپزشکی بیماریهای همراه با روشهای استاندارد تشخیص بیماری بر اساس آخرین روش ها و معیارهای DSM IV(Diagnostic and Statistic manual of Mental Disorder) صورت گرفته است در تعیین افسردگی از مصاحبه بالینی و تشخیص روانپزشک استفاده شد.یافته ها: %۱۲.۷ افراد مورد بررسی مبتلا به اختلالات خلقی بودند. افراد بیمار نسبت به سایرین دارای فراوانی بیماری همراه روانپزشکی بیشتری بودند. همچنین در افراد دارای نامزد و دارای میانگین سنی پایینتر، ابتلا به افسردگی از فراوانی بیشتری برخوردار است. در حالیکه درجه نظامی و وضعیت خدمتی شامل وظیفه و پایور بودن تاثیری در میزان افسردگی پرسنل ندارد.نتیجه گیری: خدمت در ارتش بصورت اجباری در قالب نظام وظیفه با افزایش اختلالات افسردگی ارتباط آماری ندارد.

کلید واژه: اختلالات خلقی، پرسنل نظامی، شیوع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.