مقاله بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea) :

مقاله بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۸ در تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی) از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن برخصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران (Achillea)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بومادران
مقاله خشک کردن
مقاله دما
مقاله اسانس
مقاله کیفیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خشک کردن یکی از مراحل مهم پس از برداشت گیاهان دارویی می باشد که نقش مهمی در کمیت و کیفیت محصول دارد. به منظور بررسی روش های مختلف خشک کردن، آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور گونه های بومادران (۵ گونه) و روش خشک کردن (۵ روش) با سه تکرار اجراگردید. تیمارها عبارت بودند از، فاکتور اول: گونه های بومادران Achillea millefolium، A. eriophora، A.biebersteinii،A. nobilis ، A. wilhelmsii و فاکتور دوم: ۱- خشک کردن در آفتاب به مدت ۷۲ ساعت ۲ – خشک کردن در سایه در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲۰ ساعت ۳- خشک کردن در آون دمای ۵۰ درجه به مدت ۴۸ ساعت ۴- خشک کردن در آون دمای ۱۰۰ درجه به مدت ۲۴ ساعت ۵- خشک کردن توسط ماکروویو در مدت زمان کمتر از ۱۰ دقیقه. نمونه های تر نیز اسانس گیری شده و با بقیه روش ها مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان دهنده تاثیر معنی دار نوع گونه و روش خشک کردن بر درصد کاهش وزن، درصد رطوبت نهایی، درصد اسانس و کیفیت ظاهری نمونه ها بود (p<0.01). همچنین در این فاکتورها اثر متقابل گونه و روش خشک کردن معنی دار شد(p<0.01) . بیشترین درصد نهایی رطوبت (۴۷ درصد) مربوط به روش ماکروویو و کمترین میزان (۱۳۲ درصد) مربوط به دمای ۱۰۰ درجه بود. از نظر درصد اسانس بیشترین میزان اسانس مربوط به گونه A. eriophora و کمترین میزان مربوط به گونه A. wilhelmsiiبود و در تمامی گونه ها بیشترین میزان اسانس در روش خشک کردن در سایه، دمای ۲۵oC و کمترین میزان اسانس در روش خشک کردن در آون با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به دست آمد. با توجه به نتایج بدست آمده می توان اظهار نمود که روش خشک کردن نه تنها بر درصد کاهش وزن و میزان رطوبت نمونه ها موثر است بلکه اثر قابل توجهی بر میزان اسانس نمونه ها داشت لذا بهترین روش برای خشک کردن بومادران خشک کردن در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و شرایط سایه تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.