مقاله کاربرد نظریه بازی در مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نظریه بازی در مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نظریه بازی در مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نظریه بازی در مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نظریه بازی در مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک :

مقاله کاربرد نظریه بازی در مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: کاربرد نظریه بازی در مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حوزه آبریز اترک
مقاله روش حل تضاد
مقاله مدیریت منابع آب زیرزمینی
مقاله نظریه بازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
حوزه آبریز اترک در استان خراسان شمالی یک ناحیه کشاورزی است که اغلب کشاورزان آن برای آبیاری محصولات خود از منابع آب زیرزمینی استفاده می کنند. با کاهش بارندگی در سال های اخیر در این ناحیه، رقابت بین مصرف کنندگان شهری، کشاورزی و صنعتی برای کسب آب افزایش یافته است. در مطالعه حاضر به منظور مدیریت منابع آب زیرزمینی حوزه آبریز اترک از نظریه بازی کمک گرفته شد. میزان بهره برداری بهینه از منابع آب زیرزمینی برای ۶ سناریوی مختلف برداشت آب، با استفاده از منحنی بهینه پارتو و چهار روش حل تضاد تعیین شد. نتایج نشان داد زمانی که به اهداف محیطی و اقتصادی وزن یکسانی داده شود بهترین سناریوی بهره برداری از منابع آب زیرزمینی بین ۶۴ تا ۱۱۷ میلیون متر مکعب در سال می باشد. در نهایت تصمیم گیری بهینه در بهره برداری از منابع آب زیرزمینی وابسته به اهمیت وزن های دو گروه هدف می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.