بررسی اثرات درمانی سرکه و آبغوره روی هایپرلیپیدی در مقایسه با لواستاتین


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات درمانی سرکه و آبغوره روی هایپرلیپیدی در مقایسه با لواستاتین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات درمانی سرکه و آبغوره روی هایپرلیپیدی در مقایسه با لواستاتین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات درمانی سرکه و آبغوره روی هایپرلیپیدی در مقایسه با لواستاتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات درمانی سرکه و آبغوره روی هایپرلیپیدی در مقایسه با لواستاتین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته

تعداد صفحات :۹

مقدمه:‌ هایپرلیپیدمی و خصوصا افزایش کلسترول خون یک ریسک فاکتور مهم بیماریهای قلب و عروق می باشد. انواع مختلفی از داروها، با عوارض فراوان جهت درمان هایپرلیپیدمی وجود دارد. یک دسته از رایج ترین آنها در درمان هایپرکلسترولمی استاتین ها و خصوصا لواستاتین می باشد. سرکه سیب و آبغوره نیز به عنوان دو ترکیب طبیعی در رژیم غذایی می توانند در درمان هایپرلیپیدمی موثر باشند. هدف از انجام این مطالعه تعیین کارایی و اثرات درمانی سرکه سیب و آبغوره در مقایسه با لواستاتین، روی هایپرلیپیدمی می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه که از نوع کارآزمایی بالینی بود سه گروه ۲۵ نفری شامل افراد ۴۰ تا ۶۵ سال با هایپرلیپیدمی که ویژگیهای فردی از جمله وزن، نوع رژیم غذایی غالب، سابقه پزشکی، سطح فعالیت فیزیکی و سطح سرمی چربی های خون مشابه داشتند، به طور تصادفی در سه گروه مورد مطالعه قرار گرفتند. قبل از مداخله درمانی، سطح سرمی چربی های خون پایه در بیماران سنجش گردید. برای گروه اول، سرکه سیب با دوز ۱۰ سی سی دوبار در روز، نیم ساعت قبل از نهار و شام به مدت چهار هفته و برای گروه دوم آبغوره با دوز مشابه و به مدت چهار هفته، برای گروه سوم قرص لواستاتین با دوز ۲۰ میلی گرم روزانه به مدت چهار هفته تجویز گردید. در حین درمان، بیماران از هیچ گونه دارو یا ترکیب دیگری که روی مقادیر چربی های خون تاثیرگذار باشد، استفاده نمی کردند. سطح سرمی چربیهای خون در پایان هفته دوم و هفته چهارم در هر سه گروه اندازه گیری شد و در نهایت اطلاعات بدست آمده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمونهای آماری TUKEY, Bonferroni, ANPVA و همبستگی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: در گروه تحت درمان با سرکه سیب، بین سطح سرمی کلسترول، LDL-C و HDL-C قبل از درمان،‌ با سطوح سرمی آنها دو هفته و چهار هفته بعد از درمان، اختلاف معنی داری وجود داشت. در رابطه با گروه تحت درمان با لواستاتین و گروه تحت درمان با آبغوره نیز نتایج مشابه بدست آمد (p<0.001). میانگین سطح سرمی کلسترول دو هفته پس از درمان با سرکه، آبغوره و لواستاتین به ترتیب ۱۶%،‌ ۵% و ۲۱% و چهارهفته پس از درمان به ترتیب ۲۵%، ۸% و ۲۶% کاهش یافته و HDL-C دو هفته پس از درمان به ترتیب %۷, %۲۰ و ۲۸%‌ و پس از چهارهفته درمان به ترتیب %۸.۴, %۳۵.۷ و %۳۶.۵ افزایش یافته بود. در هیچ یک از گروهها، تری گلیسرید پس از درمان کاهش معنی داری نداشت.نتیجه گیری: سرکه سیب به عنوان جزء ساده ای از رژیم غذایی،‌ در کاهش سطح چربی های نامطلوب خون و درمان هایپرلیپیدمی تقریبا به اندازه لواستاتین موثر است. آبغوره نیز تا حدودی سطح کلسترول را کاهش می دهد ولی تاثیر آن به مراتب کمتر از سرکه سیب می باشد.

کلید واژه: هایپرلیپیدمی، سرکه، آبغوره، لواستاتین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.