بهینه سازی روش شستشوی غشاهای لبنی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی روش شستشوی غشاهای لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی روش شستشوی غشاهای لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی روش شستشوی غشاهای لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی روش شستشوی غشاهای لبنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشکده فنی دانشگاه تهران

تعداد صفحات :۸

روش آماری تاگوچی جهت تدوین دستورالعمل بهینه شستشوی غشاهای اولترافیلتر در صنعت لبنیات بکار گرفته شد. در این خصوص یک تابع هدف با استفاده از چهار پارامتر بدون بعد شده نرخ تراوش آب و سرم شیر، درصد ماده خشک و پروتئین تراویده به عنوان شاخص های کیفیت عملکرد شستشوی غشای شستشو شده تعریف گردید. بر اساس این نتایج ترکیب بهینه محلول قلیایی شامل ۰.۸% سود، ۱.۰% EDTA، ۰.۱% سدیم دی هیدروژن فسفات، ۰.۱% کربنات سدیم و ۰.۲% SDS می باشد. شستشو با این محلول به مدت ۹۰ دقیقه در مرحله اول و به مدت ۲۰ دقیقه در مرحله دوم در دمای ثابت C ° ۵۰ مناسب تشخیص داده شد. ترکیب بهینه محلول اسیدی شامل ۰.۳% اسید نیتریک، ۰.۰۱% اسید فسفریک و ۰.۱۵% مارلوفن بدست آمد که شستشو با این محلول به مدت ۶۰ دقیقه در دمای C ° ۳۰ تاثیر جدی در شستشوی غشاء نشان می دهد. علاوه بر این تاثیر استفاده از آنزیمهای لیپاز و پروتئاز در عملیات شستشو مورد مطالعه قرارگرفت. نتایج نشان می دهد شاخص تاثیر مثبت آنزیم پروتئاز ۴.۳۹ درصد قوی تر از آنزیم لیپاز می باشد که این مطلب می تواند نشان از تاثیر جدی تر ترکیبات پروتئینی نسبت به ترکیبات لیپیدی در گرفتگی عارض در غشاهای لبنی باشد.

کلید واژه: اولترافیلتر، غشا، شستشو، تاگوچی، آنزیم، لبنیات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.