بررسی اثرات هیستوپاتولوژیکی لیزر کم توان گالیوم آلومینیوم آرسناید ۸۱۰nm در روند ترمیم تاندون در پای مرغ لگهورن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات هیستوپاتولوژیکی لیزر کم توان گالیوم آلومینیوم آرسناید ۸۱۰nm در روند ترمیم تاندون در پای مرغ لگهورن دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات هیستوپاتولوژیکی لیزر کم توان گالیوم آلومینیوم آرسناید ۸۱۰nm در روند ترمیم تاندون در پای مرغ لگهورن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات هیستوپاتولوژیکی لیزر کم توان گالیوم آلومینیوم آرسناید ۸۱۰nm در روند ترمیم تاندون در پای مرغ لگهورن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات هیستوپاتولوژیکی لیزر کم توان گالیوم آلومینیوم آرسناید ۸۱۰nm در روند ترمیم تاندون در پای مرغ لگهورن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لیزر پزشکی

تعداد صفحات :۴

مقدمه: آسیب های تاندونی یکی از شایعترین آسیبهای وارد به بدن می باشند که بهبودی کندی دارند و روش درمانی ثابت شده ای برای بهبود بهتر و سریعتر آسیبهای متوسط تا شدید تاندونی وجود ندارد. با توجه به اثرات درمانی لیزر در ترمیم زخم و افزایش رشد و مهاجرت فیبرو بلاست و تولید کلاژن در این مطالعه اثر تابش لیزر GaAlAs در ترمیم تاندون مورد ارزیابی قرار گرفته است.مواد و روش ها: در این مطالعه ۴۸ عدد مرغ لگهورن مورد عمل جراحی قرار گرفت. ۷۵% تاندون بصورت پارشیال پاره و سپس بخیه زده شد. بعد از عمل پای مرغها گچ گرفته شد. مرغها به ۶ گروه ۸ تایی تقسیم شدند. گروه اول روزانه لیزر با طول موج ۸۱۰nm و چگالی انرژی (دوز) ۱ J/cm2، گروه دوم ۱.۵ J/cm2، گروه سوم ۷.۵ J/cm2 و گروه چهارم ۱۰ J/cm2 به مدت ۶ هفته دریافت خواهند کرد. گروه پنج گروه sham که ۲۰۰ ثانیه لیزر بصورت خاموش دریافت نمودند. گروه ششم گروه کنترل بودند. در پایان هفته ششم مرغها کشته شده و پای آن ها جدا و میزان ترمیم در آنها تحت ارزیابی هیستوپاتولوژی قرار گرفت.نتایج: از نظر ترمیم تاندون در بررسی هیستوپاتولوژی گروه های لیزر تابیده شده نسبت به گروه کنترل و sham ترمیم بهتری داشتند. این تاثیر در دوز ۷.۵ J/cm2 و ۱۰ J/cm2 بیشترین و در دوز ۱ J/cm2 و ۱.۵ J/cm2 کمترین اثر را نشان داده است.نتیجه گیری: مطالعه فوق ثابت کرد که لیزر کم توان Ga-Al-As در تسهیل ترمیم تاندون در ZoneII موثر می باشد که می تواند کاربرد بالینی درمانی داشته باشد.

کلید واژه: لیزرکم توان ۸۱۰nm، ترمیم تاندون، هیستوپاتولوژی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.