میزان عود در افراد وابسته به اپیویید تحت درمان نگهدارنده با نالترکسون مراجعه کننده به مرکز درمانی- بازتوانی بهزیستی کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۱)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان عود در افراد وابسته به اپیویید تحت درمان نگهدارنده با نالترکسون مراجعه کننده به مرکز درمانی- بازتوانی بهزیستی کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۱) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان عود در افراد وابسته به اپیویید تحت درمان نگهدارنده با نالترکسون مراجعه کننده به مرکز درمانی- بازتوانی بهزیستی کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان عود در افراد وابسته به اپیویید تحت درمان نگهدارنده با نالترکسون مراجعه کننده به مرکز درمانی- بازتوانی بهزیستی کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان عود در افراد وابسته به اپیویید تحت درمان نگهدارنده با نالترکسون مراجعه کننده به مرکز درمانی- بازتوانی بهزیستی کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: امروزه اعتیاد به صورت معضل بهداشتی، روانی و اجتماعی در آمده است و در همه طبقات به کاهش عملکرد شغلی، تحصیلی و انواع اعمال ضداجتماعی منجر می شود. راه های متفاوتی برای درمان اعتیاد تجربه شده است. نخستین گام سم زدایی است، اما اگر بیمار پس ازآن وارد چرخه درمان نگهدارنده نشود، موفقیت چندانی در درمان نخواهد داشت و با عود بالایی همراه خواهد بود. نالترکسون آنتاگونیست خوراکی اپیوییدی است که باعث کاهش میل به مصرف آن ها می شود و از ۶ سال قبل درمرکز درمانی– بازتوانی بهزیستی کرمانشاه برای درمان نگهدارنده معتادان به کار می رود. دراین مطالعه میزان عود در معتادان تحت درمان با نالترکسون از فروردین ۱۳۸۱ تا پایان شهریور ۱۳۸۲ همراه با ویژگی های جمعیت شناختی آن ها مورد تحقیق قرار گرفته است. منظور از عود استفاده مجدد و منظم از مواد مخدر پس از یک دوره سم زدایی است.مواد و روش ها: این مطالعه به روش توصیفی از نوع پی گیری روی ۱۵۰ معتاد خودمعرف انجام شد. افراد مورد مطالعه پس از سم زدایی به مدت ۶ مـاه نالترکسون مصرف کردند و هر مـاه باآزمایش اپیـوم به روش T.L.C کنترل شدند . پس از آن تـا یک سال آزمایش اپیـوم به صورت سه ماهـه انجام گرفت. اطلاعات جمعیت شناختی نیزبا ۱۳ سوال همراه با وضعیت سوء مصرف مواد اخذ و ثبت شـد.یافته ها: عود در حین ۶ ماه درمان ۵۶.۷ ، عود در فاصله یک سال پس از درمان ۴.۷ و موفقیت درمان بیماران ۳۸.۷ درصد بـود. گروه سنی ۱۸-۲۵ سال بیشترین عود را داشتند. از لحاظ تحصیلات و شغل، مقطع دیپلم و لیسانس و کارمندان بالاترین موفقیت را داشتند و از نظر نوع ماده ی مصرفی، روش مصرف و دفعات مصرف، بیشترین موفقیت به ترتیب مربوط به ماده هرویین، روش انفیه و تعداد مصرف ۳-۲ بار در روز بود. درمان در افرادی که درآمد ماهیانه ۱۰۰-۷۰ هزار تومان و سابقه خانوادگی اعتیاد منفی داشتند، موفق تر بود.بحث: در پی گیری ترک اعتیاد با نالترکسون، کسانی که طی ۹ ماه دچار عود نشوند، احتمال بیشتری برای ترک طولانی تر دارند. ترک در افرادی که تحت انضباط شغلی و اجتماعی موکدتری قرار دارند، با موفقیت بیشتری همراه است و با سطح اقتصادی و میزان تحصیلات بالاتر ارتباط مستقیم دارد.

کلید واژه: درمان اعتیاد، نالترکسون ، عـود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.