تعیین قابلیت هضم سرشاخه تاغ (.Haloxylon sp) با دو روش دام زنده و آزمایشگاهی و اندازه گیری ضریب تجزیه پذیری آن با روش کیسه های نایلونی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین قابلیت هضم سرشاخه تاغ (.Haloxylon sp) با دو روش دام زنده و آزمایشگاهی و اندازه گیری ضریب تجزیه پذیری آن با روش کیسه های نایلونی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین قابلیت هضم سرشاخه تاغ (.Haloxylon sp) با دو روش دام زنده و آزمایشگاهی و اندازه گیری ضریب تجزیه پذیری آن با روش کیسه های نایلونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین قابلیت هضم سرشاخه تاغ (.Haloxylon sp) با دو روش دام زنده و آزمایشگاهی و اندازه گیری ضریب تجزیه پذیری آن با روش کیسه های نایلونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین قابلیت هضم سرشاخه تاغ (.Haloxylon sp) با دو روش دام زنده و آزمایشگاهی و اندازه گیری ضریب تجزیه پذیری آن با روش کیسه های نایلونی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

تاغ (.Haloxylon sp)، یکی از گیاهانی می باشد که علاوه بر جلوگیری از فرسایش خاک و تثبیت شن های روان، قسمت زیادی از سوخت و علوفه دام ها را تامین می کند. ابتدای سرشاخه های تاغ به میزان مورد نیاز بر اساس نمونه گیری تصادفی از سه منطقه با کشت متراکم در استان کرمان به تعداد ۴ نمونه در فصل زمستان و از فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتری نوک شاخه درختچه ها تهیه گردید. کلیه نمونه های سرشاخه تاغ با هم مخلوط شده و به قطعات ۲-۱ سانتیمتری خرد شدند. سپس برای تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم با روش دام زنده بر روی بز و روش آزمایشگاهی و ضرایب تجزیه پذیری ماده خشک برای زمان های ۰، ۶، ۱۲، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت مورد آزمایش قرار گرفتند. میانگین ترکیبات شیمیایی نمونه های تاغ استان کرمان و انحراف معیار آنها برای ماده خشک (۰.۷۳±۹۳.۳۷)، ماده آلی (۲.۲۲ ± ۷۸.۹۳)، پروتئین خام (۰.۷۶±۸.۱۸)، چربی خام (۰.۱۵± ۰.۷۱)، خاکستر خام (۱.۹۱±۱۴.۴۴)، الیاف خام (۵.۵۳±۲۸.۲۲)، دیواره سلولی بدون همی سلولز (۱.۰۴±۳۲.۹۳)، دیواره سلولی (۲±۴۹.۳۵) و عصاره فاقد ازت (۲.۶۷±۴۱.۸۲) ولیگنین (۰.۱۱±۱۰.۹) و تانن (۰.۰۲±۰.۱۴) و کل ترکیبات فنلی (۰.۰۳±۰.۷) و انرژی قابل متابولیسم (۱۴۰±۱۰۹۱.۲۳ کیلوکالری در هر کیلوگرم ماده خشک) بدست آمد. میانگین و انحراف معیار قابلیت هضم با روش دام زنده برای ماده خشک تاغ ۰.۹۶± ۴۰.۵۵ درصد و با روش آزمایشگاهی برای ماده خشک، ماده آلی و ماده آلی در ماده خشک بترتیب ۳.۲۵±۴۴.۹۳ ۴.۴۱±۳۴.۳۶ و ۳.۸۱±۲۹.۵۰ درصد و ضریب تجزیه پذیری ماده خشک برای ۹۶ ساعت انکوباسیون در شکمبه ۴.۸۲±۴۱.۷۶ درصد بدست آمد. با انجام این طرح می توان نتیجه گیری کرد که نمونه های تاغ را می توان با توجه به ترکیبات شیمیایی آن در تغذیه دام نشخوار کننده مصرف نمود. سرشاخه های تاغ بعد از هرس زمستانه علاوه بر تجدید سرسبزی و شادابی گیاه می تواند به عنوان قسمتی از علوفه دام ها در تغذیه دام نشخوارکننده بکار رود و احتمالا در کاهش هزینه خوراک دام در مناطق با کشت متراکم گیاه تاغ اثر بگذارد.

کلید واژه: سرشاخه های تاغ، قابلیت هضم، روش دام زنده، روش آزمایشگاهی، روش تجزیه پذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.