مقایسه ارزش تشخیصی اسکن پوفیوژن میوکارد به روش SPECT با تست ورزش در تشخیص بیماران مراجعه کننده با آنژین صدری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ارزش تشخیصی اسکن پوفیوژن میوکارد به روش SPECT با تست ورزش در تشخیص بیماران مراجعه کننده با آنژین صدری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ارزش تشخیصی اسکن پوفیوژن میوکارد به روش SPECT با تست ورزش در تشخیص بیماران مراجعه کننده با آنژین صدری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ارزش تشخیصی اسکن پوفیوژن میوکارد به روش SPECT با تست ورزش در تشخیص بیماران مراجعه کننده با آنژین صدری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ارزش تشخیصی اسکن پوفیوژن میوکارد به روش SPECT با تست ورزش در تشخیص بیماران مراجعه کننده با آنژین صدری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هسته ای ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: در بیمارن با بیماری عروق کرونر بررسی دقیق و غیر تهاجمی وجود، گستردگی و شدت بیماری عروق کرونر می تواند برای جلوگیری از اقدام تهاجمی و آنژیوگرافی مفید واقع شود. در این راستا معمولا از تست ورزش به عنوان اولین اقدام استفاده می کنند. با توجه به ماهیت غیر تهاجمی اسکن پرفیوژن میوکارد ر آن شدیم که دقت تشخیصی آن را با تست ورزش مقایسه کنیم.روش بررسی: بیماران با شکایت آنژین صدری، که از نظر بیماری عروق کرونر در ریسک متوسط ابتلا قرار داشتند تحت تست ورزش استاندارد Bruce و اسکن میوکارد SPECT باTc-99m MIBI قرار گرفتند. سپس آنژیوگرافی عروق کرونر صورت گرفت و مقایسه نتایج تست ورزش با نتایج اسکن میوکارد صورت گرفت.یافته ها: مطالعه بر روی ۸۹ بیمار با متوسط سن ۵۵.۵ ( حداقل ۲۹ و حداکثر ۸۰ سال) شامل ۵۳ مرد و ۳۶ زن صورت گرفت. حساسیت تست ورزش ۵۴%، ارزش پیشگویی کننده مثبت (PPV) 68% ویژگی ۶۵%، ارزش پیشگویی کننده منفی (NPV) 50% به دست آمد. این مقادیر برای اسکن پرفیوژن میوکارد شامل حساسیت ۹۴%، PPV 96%، ویژگی ۹۴%، NPV 92% بود. از لحاظ تطابق کلی بین محل دیواره درگیر در اسکن پرفیوژن میوکارد با نوع رگ گرفتار در آنژیوگرافی ۷۷.۶% تظابق کامل وجود داشت، در صورتیکه میزان این تطابق برای تست ورزش (بر حسب اشتقاق های مثبت) ۳۲.۷% بود. در این مطالعه، بین شدت ایسکمی تعیین شده بوسیله اسکن، با میزان تنگی رگ که توسط آنژیوگرافی مشخص شده است، ارتباط وجود داشت.نتیجه گیری: اسکن پرفیوژن میوکارد در تشخیص بیماری عروق کرونری ارزش تشخیصی (حسلسیت، ویژگی) بیشتری نسبت به تست ورزش دارد. پیشنهاد می گردد که به عنوان اولین اقدام تشخیصی برای بیماران در نظر گرفته شود. بدین ترتیب علاوه بر به دست آمدن نتایج قابل اعتمادتر راجع به وضعیت عروق کرونری بیمار، از اتلاف وقت و هزینه اضافه نیز پرهیز می شود.

کلید واژه: اسکن پرفیوژن میوکارد، تست ورزش، ایسکمی میوکارد، بیماری عروق کرونر قلب، درد قفسه صدری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.