استخراج و شناسایی روغنهای اساسی پوست تازه میوه نارنج .Citrus aurantium var. amara L با روش پرس سرد و استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (SFE)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج و شناسایی روغنهای اساسی پوست تازه میوه نارنج .Citrus aurantium var. amara L با روش پرس سرد و استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (SFE) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج و شناسایی روغنهای اساسی پوست تازه میوه نارنج .Citrus aurantium var. amara L با روش پرس سرد و استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (SFE)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و شناسایی روغنهای اساسی پوست تازه میوه نارنج .Citrus aurantium var. amara L با روش پرس سرد و استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (SFE)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج و شناسایی روغنهای اساسی پوست تازه میوه نارنج .Citrus aurantium var. amara L با روش پرس سرد و استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (SFE) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

هیدروکربنهای ترپنی، ترکیبات اصلی اسانسی پوست میوه مرکبات می باشند؛ مهمترین این ترپنها، لیمونین است. این ترکیب به حرارت حساس بوده و روشهای استخراجی مبتنی بر حرارت مانند تقطیر با آب جوش یا بخار آب جوش برای استخراج آن مناسب نیست. دو روش مناسب استخراج، استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (SF-CO2) و روش صنعتی پرس سرد می باشد. در این پژوهش، همزمان از روش استخراج پرس سرد و روش استخراج با سیال فوق بحرانی (SFE) با استفاده از فلاودو پوست تازه میوه نارنج وارتیه آمارا استفاده شد. در روش پرس سرد، از قسمت فلاودو پوست تازه با پرس، عصاره گیری شد، بعد از چند سانتریفوژ مکرر روغن بدست آمد، با جدا سازی اسلاج (Sludge) و موم زدایی روغن خالص استحصال شد. برای جلوگیری از یخ زدن و مسدود شدن بخش فشار شکن در روش SFE، داخل محفظه استخراج گر به همراه فلاودو پوست نارنج تازه چرخ شده، پودر سولفات سدیم خشک بعنوان آبگیر ریخته شد. دراین تحقیق با استفاده از طرح آماری تاگوشی در ۹ وضعیت (راند) اثر چهار عامل در سه سطح شامل؛ فشار (۲۰۰،۱۰۰ و ۳۰۰ اتمسفر)، دما (۴۵، ۳۵ و ۵۵ درجه سانتیگراد) زمان دینامیک استخراج (۲۵، ۱۵ و ۳۵ دقیقه) و درصد حجمی اصلاحگر «متانول» (۵، ۰ و۱۰%) بر میزان درصد حداکثر استخراج لیمونین بررسی شد. برای شناسایی مواد متشکله روغن استحصالی، از روش کروماتوگرافی گازی GC-MS و ستون HP-5 استفاده شد. نتایج آزمایش ها نشان دادند که در نمونه پرس سرد حدود ۸۷% و در بهترین راند روش SFE (فشار ۳۰۰ اتمسفر، دما ۴۵oC، زمان دینامیک استخراج ۱۵ دقیقه و میزان درصد اصلاحگر ۱۰%) حدود ۹۴% لیمونین شناسایی شد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.