مقاله بهینه سازی تولید اتانل با استفاده از سوبستر های ارزان قیمت توسط باکتری Zymomonas mobilis PTCC 1718


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی تولید اتانل با استفاده از سوبستر های ارزان قیمت توسط باکتری Zymomonas mobilis PTCC 1718 دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی تولید اتانل با استفاده از سوبستر های ارزان قیمت توسط باکتری Zymomonas mobilis PTCC 1718  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی تولید اتانل با استفاده از سوبستر های ارزان قیمت توسط باکتری Zymomonas mobilis PTCC 1718،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی تولید اتانل با استفاده از سوبستر های ارزان قیمت توسط باکتری Zymomonas mobilis PTCC 1718 :

مقاله بهینه سازی تولید اتانل با استفاده از سوبستر های ارزان قیمت توسط باکتری Zymomonas mobilis PTCC 1718 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۲۳ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی تولید اتانل با استفاده از سوبستر های ارزان قیمت توسط باکتری Zymomonas mobilis PTCC 1718
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Zymomonas mobilis
مقاله بهینه سازی
مقاله اتانل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق بهینه سازی محیط و شرایط کشت جهت بالا بردن تولید اتانل توسط باکتری Zymomonas mobilis بود. ابتدا با استفاده از روش تغییر یک فاکتور در یک زمان (one-factor-at-a-time) اثر منابع کربنی و نیتروژنی مختلف همچنین اثر دما، pH و درصد تلقیح اولیه در تولید بررسی گردید. سپس بهینه سازی بهترین منابع غذایی به روش آنالیز آماری تاگوچی انجام پذیرفت. ابتدا اثر منابع کربنی مختلف مانند زایلوز، فروکتوز، رافینوز، لاکتوز، مانیتول، مالتوز، سوکروز و گلوکز در تولید اتانل توسط این باکتری بررسی شد. پس از آن اثر منابع نیتروژنی پیچیده و معدنی مختلف مانند آب پنیر، عصاره مخمر، پپتون، نیترات آمونیوم و نیترات پتاسیم در تولید اتانل توسط این باکتری بررسی شد. اثر منابع نیتروژنی ارزان قیمت مانند عصاره آرد جو، عصاره سبوس گندم، عصاره سبوس برنج و عصاره سیب زمینی نیز در افزایش تولید اتانل بررسی شد. نتایج نشان داد که از میان منابع کربنی سوکروز به عنوان بهترین منبع کربن است. ولی چون هدف استفاده از منابع ارزان قیمت در تولید اتانل بود، شکر به جای سوکروز جایگزین شد که اثر خوبی در تولید اتانل داشت. از میان منابع نیتروژنی آب پنیر، عصاره مخمر، پپتون به عنوان بهترین منابع نیتروژنی و از میان منابع ارزان قیمت عصاره سبوس گندم به عنوان بهترین منبع شناخته شدند. بهترین دما، درصد تلقیح و pH به ترتیب ۵۰oC، (حجمی/حجمی) ۱۲% و ۵/۵ بودند. اثر حذف پپتون و عصاره مخمر روی تولید اتانل بررسی شد که نتایج نشان داد وجود هر دو منبع برای تولید اتانل ضروری می باشد. با توجه به نتایج به دست آمده میزان تولید اتانل در شرایط اولیه ۶۷/۲ درصد بود که با بهینه سازی شرایط تولید پس از انجام روش تغییر یک فاکتور در یک زمان (one-factor-at-a-time) و تاگوچی به ترتیب به میزان ۶۳/۳۸ و ۰۷/۸۶ درصد رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.