بررسی نتیجه عمل آپوننس پلاستی در بیمارانی که در بیمارستان شفایحیائیان از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۸۴ تحت عمل جراحی قرار گرفته اند


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتیجه عمل آپوننس پلاستی در بیمارانی که در بیمارستان شفایحیائیان از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۸۴ تحت عمل جراحی قرار گرفته اند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتیجه عمل آپوننس پلاستی در بیمارانی که در بیمارستان شفایحیائیان از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۸۴ تحت عمل جراحی قرار گرفته اند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتیجه عمل آپوننس پلاستی در بیمارانی که در بیمارستان شفایحیائیان از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۸۴ تحت عمل جراحی قرار گرفته اند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتیجه عمل آپوننس پلاستی در بیمارانی که در بیمارستان شفایحیائیان از سال ۱۳۵۳ تا ۱۳۸۴ تحت عمل جراحی قرار گرفته اند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: در بیماری های مختلفی، عمل آپوزیسیون (opposition) شست در دست از بین می رود. Opponensplasty به معنی انتقال تاندون به شست، جهت بازسازی عمل آپوزیسیون در دست می باشد که با اعمال جراحی مختلف و استفاده از تاندون های مختلف، انجام می شود. نتیجه عمل جراحی، هم براساس نوع بیماری زمینه ای و هم براساس نوع عمل جراحی، فرق می کند. هدف از این مطالعه، بررسی نتیجه این عمل جراحی در انواع بیماری ها و سپس تعیین نوع عمل جراحی که بهترین نتیجه را دارد، می باشد. روش بررسی: ۹۵ بیمار که بین سالهای ۱۳۵۳ تا ۱۳۸۴ در بیمارستان شفایحیائیان تهران تحت عمل جراحی آپوننس پلاستی قرار گرفته بودند، از نظر نتیجه عمل مورد بررسی قرار گرفتند. این بیماران به علت ابتلا به بیماری های مختلف از قبیل فلج مغزی، فلج اطفال و …، قادر به آپوزیسیون شست نبوده اند و با تکنیک های مختلف عمل جراحی، تحت درمان قرار گرفته بودند. در این مطالعه، نتیجه طولانی مدت (متوسط ۱۰ سال) جراحی در این بیماران براساس قدرت آپوزیسیون شست و رضایتمندی بیماران، مورد ارزیابی قرار گرفته است. یافته ها: در بین بیماران دچار فلج مغزی، ۸ نفر (۷۵%) نتیجه عالی یا خوب داشتند. در بیماران مبتلا به پولیو (۳۵ بیمار)، نتیجه ضعیف تر بود و ۶۲%، نتیجه خوب یا عالی داشتند. نتیجه عمل جراحی Burkhalter هم در %۸۰.۶ موارد، خوب و عالی بود که نسبت به بقیه تکنیک ها بهتر بود. نتیجه گیری: نتیجه عمل جراحی آپوننس پلاستی در بیش از ۷۰% موارد، خوب یا عالی و نتیجه عمل burkhalter، نسبتا بهتر بود. نتیجه عمل در بیماران ترومایی، نسبتا بهتر از سایر بیماری ها بود.

کلید واژه: انتقال تاندون، آپوزیسیون، آپوننس پلاستی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.