تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینواسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینواسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینواسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینواسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنظیم جیره غذایی حاوی کنجاله تخم پنبه بر اساس آمینواسیدهای قابل هضم و آمینو اسیدهای کل روی عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

به منظور مطالعه اثرات تنظیم جیره های غذایی حاوی سطوح ۱۵, ۱۰, ۵, ۰ و ۲۰ درصد کنجاله تخم پنبه بر اساس دو معیار آمینواسید کل و قابل هضم با دو سطح لیزین مورد نیاز روی عملکرد جوجه گوشتی نر سویه آرین، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی به روش فاکتوریل شامل ۲ سطح لیزین قابل هضم × ۲ معیار توازن آمینواسیدهای خوراک و ۵ سطح کنجاله تخم پنبه در ۴ تکرار و ۶ جوجه خروس در هر تکرار انجام شد. سطوح لیزین قابل هضم، معادل مقادیر مورد نیاز تعیین شده برای صفات وزن بدن و بازده غذایی در جوجه گوشتی نر سویه آرین در دوره آغازین بود. ۱۰ جیره آزمایشی در دو سطح لیزین عبارت بودند از جیره ۱ تا ۵ بترتیب حاوی ۱۵, ۱۰, ۵, ۰ و ۲۰ % کنجاله تخم پنبه، که بر اساس معیار آمینواسیدهای قابل هضم تنظیم شده بود. جیره ۶ تا ۱۰ نیز بترتیب حاوی ۱۵, ۱۰, ۵, ۰ و ۲۰ % کنجاله تخم پنبه بود که بر اساس معیار آمینواسیدهای کل تنظیم شده بود. جیره های غذایی در طول دوره ۰ تا ۲۱ روزگی به طور آزاد به تغذیه جوجه ها رسیده و در پایان آزمایش کلیه جوجه ها بطور انفرادی توزین و دان مصرفی هر واحد آزمایشی اندازه گیری شد. نتایج این آزمایش نشان داد که با افزایش سطح کنجاله تخم پنبه در خوراک به مقدار ۱۵, ۱۰ و ۲۰ درصد، وزن بدن و بازده غذایی جوجه ها در مقایسه با گروه شاهد کاهش یافت (P<0.05). استفاده از معیار قابلیت هضم در توازن آمینواسیدهای خوراک نسبت به آمینواسیدهای کل موجب ۲.۷۵ درصد بهبود در بازده غذایی (P<0.05) و ۳.۷۲ درصد بهبود در وزن بدن شد (P<0.01). اثر متقابل مبنای توازن اسید آمینه و سطح کنجاله تخم پنبه معنی دار بود و در جیره های غذایی که معیار توازن آمینواسیدهای خوراک، آمینواسید قابل هضم حقیقی بود، با افزایش سطح کنجاله تخم پنبه در خوراک عملکرد جوجه ها با گروه شاهد تفاوت معنی دار نشان نداد (P>0.05).

کلید واژه: آمینواسید، جوجه گوشتی، قابل هضم، کنجاله تخم پنبه، لیزین قابل هضم مورد نیاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.