اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۸

این آزمایش جهت بررسی اثرات مقادیر مختلف فسفرغیرفیتاتی با و بدون استفاده از آنزیم فیتاز، با استفاده از طرح کاملا تصادفی و به روش فاکتوریل ۲´۳ روی پانصد و هفتاد و شش قطعه جوجه گوشتی سویه راس که ۲به صورت مخلوط با همدیگر نگهداری می شدند انجام گرفت. در طول مدت آزمایش از جیره های دارای مقادیر مختلف فسفرغیرفیتاتی ( ۰.۳۸, ۰.۴۵ و ۰.۳۱ درصد در مرحله آغازین و ۰.۳۶, ۰.۴۳ و ۰.۲۹ درصد در مراحل رشد و پایانی ) با و بدون استفاده از پانصد واحد آنزیم فیتاز درهر کیلوگرم جیره استفاده گردید و در سنین ۴۰, ۲۰ و ۵۱ روزگی اوزان زنده وخوراک مصرفی اندازه گیری و بر اساس آنها مقادیر افزایش وزن روزانه و ضرایب تبدیل خوراک محاسبه گردید. نتایج این آزمایش نشان داد که کاهش سطح فسفر غیرفیتاتی جیره در دوره آغازین فاقد تاثیر معنی دار (P>0.05) بر عملکرد جوجه های گوشتی بود، ولی کاهش میزان فسفر غیرفیتاتی جیره به ۰.۲۹ درصد در دوره های رشد و پایانی موجب کاهش وزن زنده در سنین ۴۰ و ۵۱ روزگی، کاهش متوسط افزایش وزن روزانه و افزایش مقادیر ضرایب تبدیل خوراک در دوره های سنی ۲۱-۴۰ و ۱-۵۱ روزگی گردید. خوراک مصرفی تحت تاثیر مقدار فسفر فیتاتی جیره قرار نگرفت. افزودن آنزیم فیتاز به جیره تنها موجب افزایش مصرف خوراک در دوره های سنی ۲۰-۴۰, ۲۱-۴۰ و ۱-۵۰ روزگی و افزایش مقادیر ضریب تبدیل خوراک در دوره سنی ۱-۲۰ روزگی شد، ولی فاقد تاثیر بر روی سایر فراسنجه های اندازه گیری شده بود. اثرات همزمان مقدار فسفر غیرفیتاتی جیره و آنزیم فیتاز تنها روی اوزان زنده در سن ۴۰ روزگی معنی دار بود، بنحوی که افزودن آنزیم فیتاز به جیره های دارای مقادیر بالای فسفر غیرفیتازی موجب کاهش اوزان زنده و افزودن آنزیم به جیره های دارای مقادیر پایین فسفر غیرفیتازی موجب بهبود اوزان زنده شد. براساس نتایج این آزمایش می توان نتیجه گیری نمود که اثرات منفی کاهش میزان فسفر غیرفیتاتی جیره عمدتا در دوره رشد ۲۱ تا ۴۰ روزگی معنی دار بود و افزودن آنزیم فیتاز به جیره نتوانست موجب تقلیل این اثرات منفی شود. مطالعات بیشتری جهت تعیین میزان مناسب فسفر غیرفیتاتی در جیره و همچنین آنزیم فیتاز در دوره های مختلف رشد مورد نیاز است.

کلید واژه: فیتاز، جوجه های گوشتی، خوراک مصرفی، فسفر غیرفیتاتی، وزن بدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.