مقایسه میزان فریتین سرم در کودکان با و بدون تب و تشنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه میزان فریتین سرم در کودکان با و بدون تب و تشنج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه میزان فریتین سرم در کودکان با و بدون تب و تشنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان فریتین سرم در کودکان با و بدون تب و تشنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه میزان فریتین سرم در کودکان با و بدون تب و تشنج :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)
تعداد صفحات :۸
سابقه و هدف: در برخی مطالعات کمبود فریتین سرم در بروز تب و تشنج موثر بوده است؛ لذا این مطالعه به منظور مقایسه میزان فریتین سرم در کودکان با و بدون تب و تشنج انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه موردی – شاهدی در روی ۴۰ کودک ۹ تا ۲۴ ماهه (۲۰ کودک مبتلا به تب و تشنج به عنوان گروه مورد و ۲۰ کودک سالم به عنوان شاهد) در بیمارستان کودکان قدس قزوین در سال ۱۳۸۲ انجام گردید. هر دو گروه از نظر سن، جنس، وزن و عدم وجود سابقه خانوادگی تشنج یکسان بودند. ۱ سی سی خون سیتراته برای CBC و ۲ سی سی خون لخته به منظور اندازه گیری فریتین سرم گرفته شد. CBC با دستگاه Sysmex K21 و فریتین به روش الایزا اندازه گیری شد. نتایج با استفاده از آزمون آماری T تحلیل گردید.یافته ها: از ۲۰ کودک مبتلا به تب و تشنج (گروه مورد) ۱۱ کودک (۵۵ %) مذکر و ۹ کودک (۴۵ %) مونث بودند. از ۲۰ کودک سالم (گروه شاهد) ۱۱ کودک (۵۵ %) مذکر و ۹ کودک (۴۵ %) مونث بودند. سن کودکان در دو گروه بین ۹ ماه تا ۲۴ ماه بود. سن در گروه مورد ۳.۵۳±۱۵.۴۵ ماه و در گروه شاهد ۳.۵۸±۱۵.۴۰ ماه بود. وزن در گروه مورد ۱.۵۰±۹.۸۱ کیلوگرم ودر گروه شاهد ۱.۲۸±۱۰.۱ کیلوگرم بود. اختلاف معناداری بین دو گروه از نظر جنس، سن و وزن وجود نداشت. میانگین هموگلوبین در گروه مورد ۱.۱۲±۱۱.۰۱ گرم در دسی لیتر و در گروه شاهد ۱.۱۳±۱۱.۸۵ گرم در دسی لیتر بود. بین میانگین هموگلوبین در دو گروه اختلاف معناداری وجود داشت (۰.۰۵ P<). فریتین سرم در گروه مورد ۲۳.۸±۴۷.۵ و در گروه شاهد ۳۷.۵±۵۷.۸ میکرومول در لیتر بود. بین میانگین فریتین سرم در دو گروه اختلاف معناداری وجود نداشت. بحث: اگرچه میزان فریتین سرم در کودکان مبتلا به تب و تشنج کمتر از کودکان سالم بود، رابطه معناداری پیدا نشد؛ لذا ارتباطی بین کمبود فریتین سرم با بروز تب و تشنج وجود ندارد.
کلید واژه: فریتین سرم، تب و تشنج، کودکان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.