تعیین نیاز فسفر در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین نیاز فسفر در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین نیاز فسفر در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین نیاز فسفر در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین نیاز فسفر در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور تعیین نیاز فسفر در جیره میگوی آب شیرین، Astacus leptodactylus، ۵ جیره با مقدار انرژی، پروتئین و چربی یکسان آزمایش شد. جیره ها با استفاده از یک جیره پایه حاوی کازئین، ژلاتین، دکسترین، نشاسته، روغن سویا، روغن ماهی، مخلوط ویتامینی و مخلوط مواد معدنی عاری از فسفر ساخته شد. سطوح مختلف مکمل فسفر شامل صفر۱.۵, ۱, ۰.۵, و ۲% با افزودن منوسدیم دی هیدروژن فسفات به جیره پایه تنظیم گردید. شاه میگو با میانگین وزن اولیه ۸.۱۶ ± ۱.۹۱ g به مدت ۸۰ روز تغذیه شدند.کمترین افزایش وزن (۱.۰۶g) در تیمار حاوی صفر درصد مکمل فسفر و بیشترین آن در تیمار دارای ۱.۵ و ۲% مکمل فسفر (بترتیب ۲.۳۴ و ۲.۵۲g) مشاهده گردید. این اختلاف از نظر آماری نیز معنادار بود (p<0.05). بازماندگی شاه میگوی تغذیه شده با جیره های واجد سطوح پایین مکمل فسفر (۰.۵, ۰ و ۱%) کمتر و در میگوی تغذیه شده با جیره های ۱.۵ و ۲% مکمل فسفر بیشتر بود، اما اختلاف معناداری بین میانگین تیمارهای آزمایشی از نظر بازماندگی به دست نیامد (p>0.05). براساس رابطه رگرسیون بین مقدار فسفر جیره و افزایش وزن، میزان نیاز فسفر در جیره غذایی شاه میگو حدود %۱.۳ تعیین گردید. بنابراین به نظر می رسد افزودن مکمل فسفر در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین ضرورت دارد. همچنین پیشنهاد می گردد در فرمولبندی جیره های کاربردی برای این گونه مقدار فسفر %۱.۵-۱ در نظر گرفته شود.

کلید واژه: جیره، فسفر، شاه میگوی آب شیرین، Astacus leptodactylus

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.