بررسی امکان کاهش دفعات رکوردگیری و نمونه برداری شیر در گاوهای شیرده هلشتاین


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان کاهش دفعات رکوردگیری و نمونه برداری شیر در گاوهای شیرده هلشتاین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان کاهش دفعات رکوردگیری و نمونه برداری شیر در گاوهای شیرده هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان کاهش دفعات رکوردگیری و نمونه برداری شیر در گاوهای شیرده هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان کاهش دفعات رکوردگیری و نمونه برداری شیر در گاوهای شیرده هلشتاین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

در این پژوهش از ۴۵۸۰۰ رکورد روزانه ۱۲ گله گاو هلشتاین استان تهران جمع آوری شده توسط مرکز اصلاح نژاد دام کشور، در طی سالهای ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۰ استفاده گردید. داده ها شامل مقدار شیر، درصد چربی و درصد پروتئین برای هر یک از سه نوبت دوشش بود. مقدار شیر، چربی و پروتئین روزانه با استفاده از رکوردهای نوبت های مختلف دوشش و معادلات تابعیت برآورد شد. مدل های حیوانی تک و چند متغیره و روش حداکثر درستنمایی محدود شده بدون نیاز به مشتق گیری برای برآورد مولفه های واریانس و کوواریانس و ضرایب وراثت پذیری و همبستگی میزان شیر، چربی و درصد چربی ۳۰۵ روز واقعی و برآوردی استفاده شد. نتایج نشان داد که برآورد مقدار شیر و درصد چربی روزانه با استفاده از مقدار شیر تولیدی در نوبت های ظهر و شب و مقدار درصد چربی نوبت دوشش ظهر با میزان اطمینان زیاد امکان پذیر است. برآورد مقدار پروتئین روزانه با استفاده از مقدار شیر سه نوبت دوشش و درصد پروتئین ظهر دارای بیشترین ضریب اطمینان بود. ضریب وراثت پذیری مقدار شیر، چربی و درصد چربی برای داده های ۳۰۵ روز واقعی و برآورد شده در مدل یک صفتی به ترتیب ۰.۲۰۴, ۰.۳۰۱, ۰.۳۰۷ و ۰.۳۳۸, ۰.۱۹۳ و ۰.۳۶۷ و در مدل چندصفتی به ترتیب ۰.۱۷۶, ۰.۲۴۳, ۰.۲۴۵ و ۰.۲۸۶, ۰.۱۷۵ و ۰.۳۶۱ و برای رکوردهای روزانه واقعی و برآوردشده بود. با مدل یک صفتی با تکرار رکورد این ضریب برای مقدار شیر و چربی و پروتئین به ترتیب برابر با ۰.۱۷۴, ۰.۲۲۷, ۰.۲۴۱ و ۰.۱۵۷, ۰.۱۷۴ و ۰.۱۴۱ ، و ضریب تکرارپذیری به ترتیب برابر با ۰.۴۰۳, ۰.۵۵۱, ۰.۵۸۵ و ۰.۴۸۷, ۰.۴۰۶ و ۰.۴۶۶ برآورد گردید. همبستگی رتبه ای ارزش های اصلاحی پیش بینی شده برای مقادیر شیر، چربی و پروتئین با استفاده از رکوردهای واقعی و برآوردشده روزانه به ترتیب ۰.۹۲۸, ۱ و ۰.۹۴۹ و برای مقدار شیر، چربی و درصد چربی با استفاده از رکوردهای واقعی و برآوردشده ۳۰۵ روز به ترتیب ۰.۹۸۵, ۱ و ۰.۹۷۳ برآورد گردید. برای گاوهای با سه نوبت دوشش، مقدار شیر و چربی روزانه را می توان به ترتیب بر اساس مقادیر شیر ظهر و شب، درصد چربی ظهر و مقادیر شیر ظهر و شب با دقت زیاد پیش بینی نمود.

کلید واژه: استان تهران، رکورد روزانه، هلشتاین، همبستگی، واریانس و کوواریانس، وراثت پذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.