بررسی اثرات تغییر آرایش کاشت و تراکم بوته بر شاخص های فیزیولوژیکی و روند تجمع ماده خشک ذرت تری وی کراس ۶۴۷


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات تغییر آرایش کاشت و تراکم بوته بر شاخص های فیزیولوژیکی و روند تجمع ماده خشک ذرت تری وی کراس ۶۴۷ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات تغییر آرایش کاشت و تراکم بوته بر شاخص های فیزیولوژیکی و روند تجمع ماده خشک ذرت تری وی کراس ۶۴۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات تغییر آرایش کاشت و تراکم بوته بر شاخص های فیزیولوژیکی و روند تجمع ماده خشک ذرت تری وی کراس ۶۴۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات تغییر آرایش کاشت و تراکم بوته بر شاخص های فیزیولوژیکی و روند تجمع ماده خشک ذرت تری وی کراس ۶۴۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور دستیابی به اطلاعات لازم جهت مدیریت کارآمدتر مزارع ذرت تری وی کراس ۶۴۷، آزمایشی در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱ در اراضی مرکز تحقیقات کشاورزی ایرانشهر به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. چهار تراکم گیاهی (۷۰، ۸۰، ۹۰ و ۱۰۰ هزار بوته در هکتار) در کرت های اصلی و سه آرایشی کاشت (یک ردیفه، دو ردیف با فاصله ۱۵ سانتی متر و دو ردیف با فاصله ۲۰ سانتی متر) در کرت های فرعی قرار گرفتند. تجزیه و تحلیل شاخص های رشد و روند تجمع ماده خشک براساس درجه- روز- رشد انجام گرفت. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش تراکم تا یک حد مشخص (۹۰ هزار بوته در هکتار) شاخص سطح برگ (LAI)، سرعت رشد محصول (CGR) و سرعت جذب خالص (NAR) افزایش یافت و در تراکم های بیشتر مقدار LAI، CGR و NAR کاهش یافت. آرایش کاشت دو ردیفه نسبت به یک ردیفه به لحاظ ایجاد پوشش کاملتر و تولید LAI بیشتر در میزان جذب نور، برتر بوده است، به نظر می رسد در آرایش کاشت دو ردیفه فضای بیشتر موجود برای هر بوته و امکان دستیابی افزون تر به منابع نور، آب و مواد غذایی بخصوص در اواخر فصل، سرعت رشد نسبی را افزایش داده است. با افزایش تراکم میزان زیست توده در تمام مراحل رشد افزایش یافت به طوری که تراکم ۱۰۰ هزار بوته در هکتار تا ۱۷۹۷ درجه- روز- رشد بیشترین مقدار ماده خش را دارا بود. در بررسی آرایش های کاشت، در اوایل فصل رشد تفاوتی بین آرایش های دو ردیفه و تک ردیفه مشاهده نمی شود ولی در انتها به دلیل افزایش کانوپی و رقابت بین آنها، تفاوت محسوس است. روند تجمع ماده خشک دانه در مراحل اولیه خیلی سریع و در انتها به دلیل از بین رفتن منابع فتوسنتزی، پر شدن مخازن و انتقال مواد، کند می شود. از آنجایی که آرایش کاشت دو ردیفه سبب کاهش رقابت بین بوته ها گردیده، بنابراین افزایش تراکم ذرت دانه ای و علوفه ای در این آرایش کاشت می تواند باعث تولید عملکرد های بالا شود.

کلید واژه: آرایش کاشت، تراکم، شاخص های فیزیولوژیکی، روند تجمع ماده خشک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.