مقاله مدلسازی سینتیک استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل با استفاده از مدل Elovich


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی سینتیک استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل با استفاده از مدل Elovich دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی سینتیک استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل با استفاده از مدل Elovich  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی سینتیک استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل با استفاده از مدل Elovich،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی سینتیک استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل با استفاده از مدل Elovich :

مقاله مدلسازی سینتیک استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل با استفاده از مدل Elovich که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۸ در نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering) از صفحه ۶۳ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: مدلسازی سینتیک استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل با استفاده از مدل Elovich
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استخراج پلاتین
مقاله محلول تیزاب
مقاله معادله Elovich
مقاله کاتالیست مستعمل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله سینتیک استخراج پلاتین از دو نوع مختلف کاتالیست رفورمینگ و تولید اسید نیتریک به وسیله تیزاب (Aqua Regia)بررسی شده است. مدل های سینتیکی مختلفی برای واکنش های هتروژن جامد- مایع پیشنهاد شده است. از میان ۴ مدل رایج در این واکنش ها (Elovich, Power, SCM, HDM) مدل سینتیکی Elovich بهترین همخوانی را با نتایج آزمایشگاهی حاصل از دو نوع کاتالیست را دارد. در این مقاله یک رابطه کلی برای استخراج پلاتین از کاتالیست های مستعمل به دست آمده و تاثیر عوامل مختلف مانند دما و نسبت وزنی مایع به جامد بر آن با توجه به نتایج آزمایشگاهی موجود در مراجع بررسی شده است. معادله سینتیکی حاصل دو ترم مجزا دارد که یک ترم آن برای دو گونه کاتالیست است. این ترم، نشان دهنده سرعت اولیه واکنش بوده و تابعی از دما و غلظت های اولیه است. ترم دوم معادلات سرعت که تابعی از مشخصات فیزیکی دو کاتالیست و نسبت وزنی مایع به جامد مصرفی است، برای دو کاتالیست به علت تفاوت در ساختار و مواد موجود در کاتالیست ها متفاوت است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.