اثرات کاربرد سویه های بومی پسودوموناس فلورسنس بر مقدار جذب عناصرغذایی در گندم


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات کاربرد سویه های بومی پسودوموناس فلورسنس بر مقدار جذب عناصرغذایی در گندم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات کاربرد سویه های بومی پسودوموناس فلورسنس بر مقدار جذب عناصرغذایی در گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات کاربرد سویه های بومی پسودوموناس فلورسنس بر مقدار جذب عناصرغذایی در گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات کاربرد سویه های بومی پسودوموناس فلورسنس بر مقدار جذب عناصرغذایی در گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

این پژوهش با هدف تعیین توان سویه های بومی پسودوموناس فلورسنس در بهبود جذ ب عناصر غذایی توسط گندم، انجام گرفت. به این منظور در یک آزمایش گلخانه ای و بر اساس طرح RCBD ، گندم بهاره رقم مغان ۱، با ۴۰ سویه بومی پسودوموناس فلورسنس در ۴ تکرار مایه زنی گردید. هنگام برداشت، گیاهان مایه زنی شده با ۱۷ سویه که به لحاظ شاخص های رشد گندم پاسخ بهتری نشان داده بودند، انتخاب شدند و غلظت عناصر غذایی شامل آهن، روی، منگنز، فسفر و پتاسیم در اندام های هوایی آنها مورد سنجش قرار گرفت. داده های آزمایش با استفاده از نرم افزار کامپیوتری MSTAT-C مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. بر اساس نتایج حاصل، مایه زنی گیاه با سویه های مختلف پسودوموناس فلورسنس، موجب بهبود جذب عناصر غذایی توسط گندم گردید ولی اثر کلی تیمارهای مایه زنی شده تنها برای غلظت آهن (P<0.01) و منگنز (P<0.05) به سطح معنی دار رسید. سویه های B36, B9 بالاترین غلظت و بیشترین مقدار جذب آهن را موجب شدند و بطور معنی دار (P<0.05) بر شاهد مایه زنی نشده برتری داشتند. عملکرد بیولوژیک بالاترین همبستگی معنی دار را با مقدار جذب آهن (R2=0.91**) و پایین ترین همبستگی را با مقدار جذب پتاسیم (R2=0.22*) نشان داد.

کلید واژه: عناصر غذایی، پسودوموناس فلورسنس، گندم بهاره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.