اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۸

به منظور بررسی اثرات تنش رطوبتی در مراحل مختلف فنولوژیکی رشد میوه بر صفات کمی و کیفی میوه هلو، آزمایشی در باغ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران (کرج) در قالب طرح کرت های خرد شده، با آرایش بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. چهار رقم (ردهون، جی.اچ.هیل، سفید مشهد. سرخ و سفید مشهد) به عنوان عامل اصلی و پنج تیمار تنش رطوبتی (تنش در دوره اول رشد میوه، تنش در دوره دوم، تنش در دوره سوم، تنش در دورههای اول و دوم و شاهد) به عنوان عامل فرعی مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تنش رطوبتی در دوره سوم رشد میوه به طور معنی داری متوسط وزن میوه، اندازه میوه و مقدار آب میوه را کاهش می دهد در حالی که مقدار کل مواد جامد محلول میوه (T.S.S) و اسیدیته میوه افزایش می یابد. تنش رطوبتی در دوره دوم رشد میوه (مرحله سخت شدن هسته) وزن میوه را با اختلاف معنی داری در سطح %۱ نسبت به سایر تیمارها افزایش داد.

کلید واژه: تنش آبی، رشد میوه، صفات کمی و کیفی، هلو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.