اثر محلول پاشی با نیتروژن، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی با نیتروژن، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی با نیتروژن، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی با نیتروژن، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی با نیتروژن، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

این تحقیق در طی دو سال در منطقه طارم از توابع استان زنجان روی درختان زیتون ۲۵ ساله رقم ” زرد ” که در سال پر محصول قرار داشتند و در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با ۸ تیمار و ۴ تکرار انجام گرفت. به همین منظور عناصر نیتروژن، بور و روی به تنهایی و یا دو ترکیب دو به دو به ترتیب از منابع اوره، اسید بوریک و سولفات روی استفاده شد هر کدام از محلول ها با غلظت ۵ در هزار در حدود یک هفته قبل از باز شدن کامل گلها روی درختان محلول پاشی گردیدند و اثرات تیمارهای برگی بر تشکیل میوه و برخی صفات کمی و کیفی میوه ها مطالعه گردید. نتایج نشان داد که محلول پاشی با اوره موجب افزایش تشکیل میوه اولیه گردید ولی افزایش مقدار میوه نهایی و کاهش ریزش میوه ها در تیمار بور و روی در ترکیب با هم مشاهده شد و همچنین محلول پاشی با بور و یا بور و نیتروژن در ترکیب با هم به طور بسیار معنی داری تعداد میوه های شات بری را کاهش داد ولی تغذیه برگی هیچ تاثیری بر روی میزان روغن میوه ها نداشت.

کلید واژه: بور، تشکیل میوه، روغن، روی، زیتون، شات بری، محلول پاشی، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.