بررسی اثرات مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر بر رشد و نمو، عملکرد و میزان ماده موثره هیپریسین در گل راعی (.Hypericum perforatum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر بر رشد و نمو، عملکرد و میزان ماده موثره هیپریسین در گل راعی (.Hypericum perforatum L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر بر رشد و نمو، عملکرد و میزان ماده موثره هیپریسین در گل راعی (.Hypericum perforatum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر بر رشد و نمو، عملکرد و میزان ماده موثره هیپریسین در گل راعی (.Hypericum perforatum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر بر رشد و نمو، عملکرد و میزان ماده موثره هیپریسین در گل راعی (.Hypericum perforatum L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران
تعداد صفحات :۹
عوارض جانبی داروهای شیمیایی منجر به استفاده وسیع از گیاهان دارویی گردیده و اخیرا داروهای متعددی با منشا گیاهی تولید و به بازار عرضه شده است. گل راعی یکی از گیاهان مهم در صنایع دارویی کشورهای توسعه یافته بوده و اخیرا در کشور ما نیز کشت آن در حال توسعه و گسترش است. این تحقیق جهت روشن نمودن اثرات مقادیر مختلف فسفر و ازت بر رشد و نمو و میزان هیپریسین گل راعی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گردید. میزان هیپریسین با استفاده از روش اسپکتروفتومتری و بر طبق استاندارد مجارستان و میزان کلروفیل با استفاده از دستگاه کلروفیل سنج اندازه گیری شد. نتایج حاصله نشان داد که بیشترین وزن تر محصول برداشت شده در چین اول (۱۵۹۷.۵ گرم در متر مربع) مربوط به تیمار شماره هفت (N25.P0) و کمترین آن (۱۱۸۷.۵ گرم در متر مربع) مربوط به شاهد می باشد. نتایج به دست آمده در مورد وزن تر محصول در چین دوم و وزن خشک محصول چین اول اختلاف معنی داری را نشان نداد. تمام تیمارهای کودی باعث افزایش تعداد ساقه گلدهنده، میزان هیپریسین و میزان کلروفیل گردیدند. بین تعداد ساقه گلدهنده و میزان هیپریسین یک رگرسیون خطی با ضریب همبستگی مناسب (R2=0.81) بدست آمد. همچنین بین میزان کلروفیل و میزان هیپریسین نیز یک رابطه خطی با ضریب همبستگی ۰.۷۴ حاصل شد.
کلید واژه: ازت،فسفر، کلروفیل، گل راعی، هیپریسین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.