اثر محلول پاشی اسید بوریک و سولفات روی بر تشکیل میوه بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی اسید بوریک و سولفات روی بر تشکیل میوه بادام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی اسید بوریک و سولفات روی بر تشکیل میوه بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی اسید بوریک و سولفات روی بر تشکیل میوه بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی اسید بوریک و سولفات روی بر تشکیل میوه بادام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق اثر محلول پاشی اسید بوریک و سولفات روی در دو فصل بهار و پاییز سال ۱۳۷۷ بر روی بادام رقم شاهرودی شماره (۱۲) در باغ تحقیقاتی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران کرج مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش بصورت فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل تصادفی اجرا شد و در آن سه سطح اسیدبوریک (۲۰۰۰ و ۱۰۰۰ و ۰ میلی گرم در لیتر) و سه سطح سولفات روی (۵۰۰۰ و ۳۰۰۰ و ۰ میلی گرم در لیتر) مورد استفاده قرار گرفت. محلول پاشی بهاره در مرحله قبل از باز شدن جوانه های گل Popcorn و محلولپاشی پاییزه در اوایل مهر یک ماه بعد از برداشت میوه انجام و درصد تشکیل میوه اولیه و ثانویه در سالهای ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸ بیشترین تاثیر را بر روی تشکیل میوه اولیه داشت. ولی در سال ۱۳۷۸ تفاوت معنی داری در تشکیل میوه مشاهده نشد. میزان تشکیل میوه نهایی در سالهای ۱۳۷۷ و ۱۳۷۸ تحت تیمار اسید بوریک بطور قابل توجهی افزایش یافت. ولی تیمار سولفات روی اثر مشخصی بر تشکیل میوه اولیه و نهایی نداشت. میزان « بر » و « روی » برگ در اثر محلول پاشی بطور مشخصی در سطح ۵% افزایش یافت.

کلید واژه: بر، بادام، روی، محلول پاشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.