تاثیر زمان وجین بر ترکیب گونه ای، تراکم و وزن خشک، علف های هرز در سویا (Glycine max L. Merr )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر زمان وجین بر ترکیب گونه ای، تراکم و وزن خشک، علف های هرز در سویا (Glycine max L. Merr ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر زمان وجین بر ترکیب گونه ای، تراکم و وزن خشک، علف های هرز در سویا (Glycine max L. Merr ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان وجین بر ترکیب گونه ای، تراکم و وزن خشک، علف های هرز در سویا (Glycine max L. Merr )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر زمان وجین بر ترکیب گونه ای، تراکم و وزن خشک، علف های هرز در سویا (Glycine max L. Merr ) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران
تعداد صفحات :۱۷
تراکم و گونه علف هرز تاثیر بسزایی بر روی دوره بحرانی کنترل آن دارد. به همین جهت آزمایشی در سال زراعی ۱۳۷۶ در مزرعه تحقیقاتی عراقی محله وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی استان گلستان بر روی سویا در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار و ۱۴ تیمار اجرا گردید. در این مطالعه ترکیب گونه ای، تراکم و وزن خشک علف های هرز و رابطه آنها با میزان کاهش عملکرد مورد بررسی قرار گرفت. تیمارها در دوگروه، یکی کنترل کامل علف های هرز و دیگری عدم کنترل کامل علف های هرز تا مراحل مشخصی از نمو گیاه اعمال گردیدند. در تیمارهای آلوده به علف های هرز در ابتدای فصل تاج خروس ریشه قرمز گونه غالب موجود در مزرعه بود ولی در پایان فصل رشد گاو پنبه گونه غالب را تشکیل می داد. تراکم کل علف های هرز نیز در طول دوره آلودگی روند کاهش نامنظمی را از خود نشان داد. همچنین با طولانی شدن دوره رقابت علف های هرز از آغاز فصل رشد، وزن زیست توده آنها افزایش معنی داری پیدا کرد.ولی تراکم آنها کاهش یافت. علت این عوامل را می توان به شرایط محیطی، خاک و رقابت گیاهان مجاور (علف های هرز با یکدیگر و با گیاه زراعی) باهم نسبت داد. در مقابل با افزایش زمان وجین تراکم و وزن خشک علف های هرز به طور معنی داری کاهش یافت. عملکرد سویا نیز با افزایش دوره رقابت کاهش معنی داری پیدا کرد به طوریکه رابطه آن با وزن خشک علف های هرز از تابع نمایی تبعیت کرد. در پایان این مطالعه مشخص گردید که زمان اوج رقابت علف های هرز از مرحله تولید سومین گره (V3) تا مرحله تولید هفتمین گروه (V7) بوده و کنترل آنها در این دوره کافی است تا از کاهش معنی دار عملکرد جلوگیری کند .
کلید واژه: ترکیب گونه ای، دوره بحرانی، زمان وجین، سویا، علف هرز
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.