آثار توازن کاتیون- آنیون جیره غذایی روی توان تولیدی گاوهای شیرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آثار توازن کاتیون- آنیون جیره غذایی روی توان تولیدی گاوهای شیرده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آثار توازن کاتیون- آنیون جیره غذایی روی توان تولیدی گاوهای شیرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آثار توازن کاتیون- آنیون جیره غذایی روی توان تولیدی گاوهای شیرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آثار توازن کاتیون- آنیون جیره غذایی روی توان تولیدی گاوهای شیرده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

به منظور مطالعه آثار چهار جیره غذایی کاملا مخلوط با توازن متفاوت کاتیون-آنیون ۳۰, ۲۰, ۱۰ (DCAB) و۴۰ میلی اکی والان در ۱۰۰ گرم ماده خشک در سه دوره چهارهفتگی متوالی، در چهار بلوک روی ماده خشک مصرفی، تولید شیر، چربی، پروتئین، لاکتوز، مواد جامد غیرچربی، کل مواد جامد شیر و pH خون و ادرار از دوازده راس گاو هلشتاین در دوره اول شیردهی در طرح چرخشی متوازن استفاده گردید. ماده خشک مصرفی با افزایش DCAB بطور خطی افزایش (P<0.01) یافت. مقدار شیر تولیدی (خام، تصحیح شده برحسب ۳.۵ و %۴ درصد چربی) گاوهایی که با جیره با توازن ۳۰ میلی اکی والان تغذیه شده بودند از جیره های دیگر بالاتر (P<0.05) بود. میانگین چربی شیر گاوهای تغذیه شده با جیره DCAB 40, 30, 20, 10 بترتیب برابر ۳.۰۵, ۳.۲۵, ۳.۱۰ و ۳.۳۳ درصد و ۰.۷۸۹, ۰.۷۵۴, ۰.۷۴۴ و ۰.۷۷۱ کیلوگرم در روز بود. میانگین پروتئین برای جیره مصرفی DCAB 40, 30, 20, 10 بترتیب برابر ۲.۸۳, ۲.۹۹, ۲.۹۵ و ۲.۹۶ درصد و ۰.۷۳۳, ۰.۶۹۶, ۰.۷۱۳ و ۰.۶۸۹ کیلوگرم (P<0.05) در روز بود. میانگین درصد مواد غیرچربی برای جیره ها به همان ترتیب معادل ۸.۵۲, ۸.۶۷, ۸.۶۹ و ۸.۵۶ بود. pH خون (۷.۴۷-۷.۴۱) و ادرار گاوها (۸.۰۸-۸.۲۳) با بالا رفتن DCAB جیره ها افزایش یافت (P<0.01). نتایج این پژوهش نشان داد که توان تولیدی گاوها با توازن کاتیون-آنیون معادل ۳۰ میلی اکی والان در جیره های غذایی بهبود یافته است.

کلید واژه: توازن کاتیون-آنیون، جیره غذایی، شیر و ترکیبات، گاو هلشتاین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.