مقایسه اثرات اتینیل استرادیول و ژنیستئین بر میزان لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون موش های صحرای نر هیپرکلسترولمیک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات اتینیل استرادیول و ژنیستئین بر میزان لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون موش های صحرای نر هیپرکلسترولمیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات اتینیل استرادیول و ژنیستئین بر میزان لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون موش های صحرای نر هیپرکلسترولمیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات اتینیل استرادیول و ژنیستئین بر میزان لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون موش های صحرای نر هیپرکلسترولمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات اتینیل استرادیول و ژنیستئین بر میزان لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون موش های صحرای نر هیپرکلسترولمیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: استروژن یکی از هورمون های جنسی ماده است که علاوه بر ایفای نقش تولید مثلی، اثرات مطلوبی بر متابولیسم لیپیدها و لیپوپروتئین های خون دارد و از این طریق سبب کاهش خطر نارسایی های قلبی و عروقی می شود. از سوی دیگر، فیتواستروژن ها گروهی از ترکیبات گیاهی هستند که اثراتی شبیه استروژن ها دارند. ایزوفلاون ها، معمول ترین شکل فیتواستروژن ها می باشند که مهم ترین آنها ژنیستئین است. در این بررسی اثرات یک ترکیب فیتواستروژنی به نام ژنیستئین با یک ترکیب استروژنی به نام اتینیل استرادیول مقایسه گردیده است. هدف از این مقایسه بررسی امکان جایگزینی فیتواستروژن ها طی دوران استروژن درمانی به منظور حذف اثرات جانبی ترکیبات صناعی استروژنی است.روش ها: ابتدا موش های صحرایی به مدت دو ماه تحت رژیم غذایی پرکلسترول (۲ درصد کلسترول و ۰/۵ درصد اسیدکولیک) قرار گرفتند. پس از خونگیری اول و اثبات حالت هیپرکلسترولمی موش های صحرایی به مدت دو ماه دیگر علاوه بر دریافت غذای پرکلسترول با اتینیل استرادیول و ژنیستئین تیمار شدند. پس از پایان دوره دوم آزمایش و تهیه سرم از نمونه های خون، غلظت کلسترول تام، تری گلیسیرید،VLDL، LDL و HDL اندازه گیری شد و نتایج مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.نتایح: بر اساس نتایج بدست آمده از مرحله اول آزمایش رژیم غذایی پر کلسترول سبب افزایش معنی دار میزان کلسترول تام و LDL و بنابراین هیپرکلسترولمی می شود. طبق نتایج حاصل از مرحله دوم آزمایش استفاده از اتینیل استرادیول باعث کاهش معنی دار کلسترول تام و LDL سرم در موش های صحرایی هیپرکلسترولمیک می شود که این کاهش به علت افزایش کاتابولیسم LDL می باشد. اتینیل استرادیول با دوز بکار برده شده در میزان تری گلیسیرید، VLDL و HDL تغییر معنی داری ایجاد نمی کند. مصرف ژنیستئین به صورت قرص های نیمه خالص تاثیر فاحشی بر میزان لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون موش های صحرایی برجای نمی گذارد، زیرا بررسی ها نشان داده است که خاصیت هیپوکلسترولمی ایزوفلاون ها بستگی به ماتریکسی دارد که ایزوفلاون همراه آن است.

کلید واژه: استروژن، فیتواستروژن، لیپیدها و لیپوپروتئین ها، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.