بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج بر روی سطح گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد مبتلا به دیابت نوع دو


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج بر روی سطح گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد مبتلا به دیابت نوع دو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج بر روی سطح گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد مبتلا به دیابت نوع دو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج بر روی سطح گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد مبتلا به دیابت نوع دو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج بر روی سطح گلوکز و فراسنج های لیپیدی افراد مبتلا به دیابت نوع دو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۸

مقدمه: دیابت قند شایع ترین بیماری غدد درون ریز است. اخیرا بیماران دیابتی را به افزایش دریافت فیبر غذایی تشویق می کنند، هدف از این مطالعه بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج بر فراسنج های قندی ولیپیدی بیماران دیابتی نوع دو بود.مواد و روش ها: این مطالعه کارآزمایی بالینی دوسوکور بود که بر روی ۶۰ بیمار، غیرسیگاری ۶۵-۳۰ ساله که فاقد بیماری قلبی، کبدی و کلیوی بودند و فشارخون بالا نداشتند، انجام شد. بیماران به طور تصادفی در ۲ گروه مداخله و شاهد قرار گرفتند که گروه مداخله ۱۰ گرم سبوس برنج در ۲ وعده (صبح و قبل از خواب) و گروه کنترل به همان ترتیب دارونما دریافت کردند. به بیماران توصیه شد درمدت مطالعه فعالیت و رژیم غذایی خود را تغییر ندهند و یادآمد غذایی قبل، حین و بعد مداخله آن ها کنترل شد. قند خون و لیپیدهای پلاسمای بیماران قبل و بعد مطالعه با آزمون تی و با استفاده از نرم افزار SPSS و Food processor تجزیه و تحلیل شد.نتایج: قند خون ناشتای بیماران گروه مداخله از ۶۹±۱۷۷ به ۴۵±۱۴۲.۶ میلی گرم در دسی لیتر رسید که کاهش آماری معنی داری را نشان داد (p<0.001). میزان تری گلیسرید کاهش و سطح HDL افزایش آماری معنی داری را نشان دادند (p<0.001) و ((p<0.01 سطح LDL و کلسترول هم کاهش داشت ولی از نظر آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: سبوس برنج کاهش معنی داری در قند خون و تری گلیسرید و افزایش معنی داری در HDL ایجاد می کند.

کلید واژه: دیابت نوع دو، سبوس برنج، قند خون، لیپیدهای پلاسما

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.