مقاله مقایسه قدرت پیش بینی روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش های پیش بینی: مورد قیمت چغندرقند


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه قدرت پیش بینی روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش های پیش بینی: مورد قیمت چغندرقند دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه قدرت پیش بینی روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش های پیش بینی: مورد قیمت چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه قدرت پیش بینی روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش های پیش بینی: مورد قیمت چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه قدرت پیش بینی روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش های پیش بینی: مورد قیمت چغندرقند :

مقاله مقایسه قدرت پیش بینی روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش های پیش بینی: مورد قیمت چغندرقند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۸۵ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه قدرت پیش بینی روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش های پیش بینی: مورد قیمت چغندرقند
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیش بینی
مقاله قیمت
مقاله چغندرقند
مقاله ARIMA
مقاله هارمونیک
مقاله تعدیل نمایی
مقاله ARCH
مقاله شبکه عصبی مصنوعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه با هدف پیش بینی قیمت اسمی و واقعی چغندرقند و مقایسه روش شبکه عصبی مصنوعی با سایر روش ها صورت گرفت. پس از بررسی ایستایی سری ها، تصادفی بودن متغیرها با استفاده از دو آزمون ناپارامتریک والد- ولفویتز و پارامتریک دوربین- واتسون بررسی شد. بر اساس نتایج این آزمون ها سری قیمت اسمی چغندرقند به عنوان سری غیرتصادفی و قابل پیش بینی و سری قیمت واقعی به عنوان سری تصادفی ارزیابی شد. دوره مطالعه نیز شامل سال های ۱۳۵۰-۱۳۸۴ بود. الگوهای مورد استفاده برای پیش بینی نیز شامل الگوهای خودرگرسیو(AR) ، میانگین متحرک (MA)، ARIMA، تعدیل نمایی یگانه، تعدیل نمایی دوگانه، هارمونیک،ARCH و شبکه عصبی مصنوعی بود. بر اساس معیار حداقل خطای پیش بینی، از میان الگوهای مورد استفاده الگوی هارمونیک در مقایسه با سایر الگوها خطای کمتری داشت. مقادیر پیش بینی شده برای سال های ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ به ترتیب در دامنه ۳۴۴۰۰۰- ۳۹۶۰۰۰ و ۳۹۸۰۰- ۴۴۸۵۰۴قرار گرفت. هم چنین مقادیر به وقوع پیوسته برای سال های یاد شده به ترتیب ۳۸۷۲۰۰ و۴۴۷۰۰۰ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.