مقاله تاثیر تناوب و کود نیتروژن بر غلظت N؛ P و K و عملکرد گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تناوب و کود نیتروژن بر غلظت N؛ P و K و عملکرد گندم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تناوب و کود نیتروژن بر غلظت N؛ P و K و عملکرد گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تناوب و کود نیتروژن بر غلظت N؛ P و K و عملکرد گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تناوب و کود نیتروژن بر غلظت N؛ P و K و عملکرد گندم :

مقاله تاثیر تناوب و کود نیتروژن بر غلظت N؛ P و K و عملکرد گندم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۲۷ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر تناوب و کود نیتروژن بر غلظت N؛ P و K و عملکرد گندم
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تناوب
مقاله نیتروژن
مقاله جذب مواد غذایی
مقاله عملکرد
مقاله گندم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی اثر تناوب و سطوح کودی نیتروژن بر جذب عناصرN ،P ،K و عملکرد و بعضی از ویژگی های زراعی گندم رقم چمران، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در مزرعه آزمایشی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. فاکتور زراعت های پیش کاشت در ۶ تیمار شامل: گندم – گندم، ذرت – گندم، سودانگراس – گندم، علوفه مخلوط (شبدر و جو علوفه ای) – گندم، چغندر قند – گندم و سودان گراس – کلزا – گندم بود. فاکتور کود نیتروژن دو سطح کودی مورد نیاز برای تولید ۵ تن و ۷ تن دانه در هکتار را شامل شد. کشت گیاه اصلی (گندم) در آذر ماه صورت گرفت. نتایج نشان داد که تناوب و هم چنین سطوح کود نیتروژن اثرات معنی داری بر عملکرد کل و عملکرد پروتئین دانه و کاه گندم داشته و بیشترین عملکرد دانه در تناوب چغندر قند- گندم، ذرت – گندم و نیز سطح کود نیتروژن به ازای تولید ۷ تن دانه در هکتار دیده شد. هم چنین اختلاف معنی داری در میزان جذب نیتروژن، فسفر و پتاسیم در تیمارهای مختلف تحت تاثیر تناوب مشاهده نگردید، ولی نتایج نشان داد که تحت شرایط آب و هوایی اهواز میزان جذب نیتروژن و فسفر در حد پایین تر از متوسط و جذب پتاسیم در حد متوسط قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.