مقاله دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار استان خراسان رضوی در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار استان خراسان رضوی در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار استان خراسان رضوی در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار استان خراسان رضوی در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار استان خراسان رضوی در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی :
مقاله دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار استان خراسان رضوی در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۴۳ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار استان خراسان رضوی در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کشاورزان چغندرکار
مقاله رفتار
مقاله مدیریت پایدار خاک زراعی
مقاله چغندرقند
مقاله تحلیل تشخیصی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
پژوهش حاضر با هدف سنجش دانش، نگرش و مهارت کشاورزان چغندرکار در زمینه شیوه های مدیریت پایدار خاک زراعی و شناسایی مهم ترین عوامل متمایزکننده بر رفتار آنان انجام شده است. این تحقیق از نوع توصیفی و علّی- مقایسه ای می باشد که با استفاده از روش پیمایش انجام گرفته است. جامعه آماری مورد نظر پژوهش شامل کلیه کشاورزان چغندرکار در استان خراسان رضوی می باشند (N=33000) که از این میان، تعداد ۳۸۰ چغندرکار از طریق روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. در نهایت، ۹۸۵% پرسش نامه ها برای تجزیه و تحلیل مناسب تشخیص داده شدند (n=375). روایی ظاهری و محتوایی پرسش نامه با کسب نظرات متخصصان و اساتید زراعت، خاک شناسی و ترویج کشاورزی و کارشناسان چغندرقند سازمان های جهاد کشاورزی و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی پس از چند مرحله اصلاح و بازنگری به دست آمد. پایایی ابزار پژوهش نیز با انجام آزمون مقدماتی از طریق ۳۰ پرسش نامه مورد تایید قرار گرفت و ضرایب اطمینان آلفای کرونباخ (a) برای بخش حیطه های رفتاری با استفاده از نرم افزار SPSS بین ۰۷۱ تا ۰۸۷ محاسبه شد. نتایج حاصل از نمودار ون در ارتباط با حیطه های سه گانه رفتار افراد مورد مطالعه نشان داد که صرفا حدود ۱۱۲% (۴۲ نفر) از کل افراد مورد مطالعه در طبقه رفتاری «کشاورزان صلاحیت دار» قرار گرفتند. نتایج تحلیل تفکیکی مرحله ای به شیوه لامبدای ویلکز نیز نشان داد متغیرهای میزان تحصیلات، منابع اطلاعاتی، سطح به کارگیری تکنولوژی های خاک زراعی، کیفیت خاک زراعی، تماس های ترویجی، سطح اراضی فاریاب، سن کشاورز و منزلت اجتماعی به عنوان مهم ترین عوامل متمایز کننده طبقات رفتاری کشاورزان در مجموع توانسته اند ۶۶۹% از کل پاسخگویان را بر مبنای توابع تشخیصی به درستی طبقه بندی کنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.