پترولوژی شوشونیت های آتشفشانی جنوب عشین و تعیین سن کربنات های آذرین منطقه با استفاده از روش اثر شکافت (Fission Track) (غرب انارک، شمال شرق استان اصفهان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پترولوژی شوشونیت های آتشفشانی جنوب عشین و تعیین سن کربنات های آذرین منطقه با استفاده از روش اثر شکافت (Fission Track) (غرب انارک، شمال شرق استان اصفهان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پترولوژی شوشونیت های آتشفشانی جنوب عشین و تعیین سن کربنات های آذرین منطقه با استفاده از روش اثر شکافت (Fission Track) (غرب انارک، شمال شرق استان اصفهان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پترولوژی شوشونیت های آتشفشانی جنوب عشین و تعیین سن کربنات های آذرین منطقه با استفاده از روش اثر شکافت (Fission Track) (غرب انارک، شمال شرق استان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پترولوژی شوشونیت های آتشفشانی جنوب عشین و تعیین سن کربنات های آذرین منطقه با استفاده از روش اثر شکافت (Fission Track) (غرب انارک، شمال شرق استان اصفهان) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان
تعداد صفحات :۱۷
سنگ های مجموعه شوشونیتی جنوب عشین دارای طیف وسیعی از SiO2 بوده و در درون آبساروکیت ها و شوشونیت ها، پلاژیوکلازهای بسیار درشت و کربنات های آذرین (کلسیت) بصورت ادخال های بزرگی دیده می شوند. بررسی های مختلف نشان می دهد که نوع پلاژیوکلازهای موجود در این دو سنگ لابرادوریت بوده و اطراف آنها را هاله ای پتاسیک فرا گرفته است (بافت آنتی راپاکیوی). علت ایجاد ادخال های کربنات، ناپایداری پلاژیوکلازهای کلسیک و بالا بودن فوگاسیته CO2 می باشد. کربنات های آذرین را به وسیله فراوانی عناصر کمیاب و نادر خاکی موجود در آنها می توان از کربنات های ثانویه تشخیص داد. تعیین سن یک نمونه از ادخال های بزرگ کربنات به وسیله روش اثر شکافت نشان می دهد که متعلق به ۴۲±۳ میلیون سال قبل (ائوسن میانی) است. بررسی ها نشان می دهد که شوشونیت های جنوب عشین، برخلاف شوشونیت های نوار ارومیه- دختر که متعلق به ائوسن بالایی هستند، دارای سن ائوسن میانی می باشند.
کلید واژه: پترولوژی، شوشونیت، عشین، اثر شکافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.