بررسی فرآیند ساخت و خواص مکانیکی چند سازه پلی اتیلن بازیافتی- کاه گندم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فرآیند ساخت و خواص مکانیکی چند سازه پلی اتیلن بازیافتی- کاه گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فرآیند ساخت و خواص مکانیکی چند سازه پلی اتیلن بازیافتی- کاه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فرآیند ساخت و خواص مکانیکی چند سازه پلی اتیلن بازیافتی- کاه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فرآیند ساخت و خواص مکانیکی چند سازه پلی اتیلن بازیافتی- کاه گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۶

در این تحقیق خواص مکانیکی چند سازه پلی اتیلن بازیافتی- کاه گندم ساخته شده با ۱۵، ۳۰ و ۴۰% آرد گندم دانه ریز (مش ۲۵ تا ۴۰) و دانه درشت (مش ۱۲ تا ۲۵) به عنوان تقویت کننده با استفاده از ۲% مالئیک انیدرید به عنوان سازگار کننده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان که افزایش درصد آرد کاه گندم تا سطح ۳۰% مقاومت کششی و خمشی را افزایش داده و تا سطح ۴۰% موجب بهبود مدول الاستیسیته کششی چند سازه شده است. اما بر روی مقاومت به ضربه تاثیر چندانی نداشت. همچنین استفاده از ذرات ریز آرد کاه گندم مقاومت به ضربه و مدول الاستیسیته کششی و خمشی را افزایش داد اما اندازه ذرات کاه بر استحکام کششی و خمشی تاثیر معنی دار نداشت. بهترین مقاومت های مکانیکی در چند سازه حاصل از ۳۰% آرد کاه گندم و ۷۰% پلی اتیلن سنگین بازیافتی مشاهده شد.

کلید واژه: چند سازه، پای اتیلن سنگین، کاه گندم، سازگار کننده، مالئیک انیدرید، خواص مکانیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.