بررسی میزان آنزیم و فعالیت آنزیماتیک پروتئازهای موجود در شیرابه اندام های هوایی مختلف انجیر بومی خراسان در فصول مختلف سال


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آنزیم و فعالیت آنزیماتیک پروتئازهای موجود در شیرابه اندام های هوایی مختلف انجیر بومی خراسان در فصول مختلف سال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آنزیم و فعالیت آنزیماتیک پروتئازهای موجود در شیرابه اندام های هوایی مختلف انجیر بومی خراسان در فصول مختلف سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آنزیم و فعالیت آنزیماتیک پروتئازهای موجود در شیرابه اندام های هوایی مختلف انجیر بومی خراسان در فصول مختلف سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آنزیم و فعالیت آنزیماتیک پروتئازهای موجود در شیرابه اندام های هوایی مختلف انجیر بومی خراسان در فصول مختلف سال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: شیرابه گیاه انجیر به عنوان منبعی غنی از آنزیم پروتئاز فیسین مدت ها است که شناخته شده و این آنزیم کاربرد وسیعی در زمینه تهیه مواد خوراکی، دارویی و تشیخص طبی دارد. گیاه انجیر به خوبی در استان خراسان رضوی قابل پرورش و باروری است.هدف: تعیین میزان شیرابه در این گیاه برای تعیین بهترین زمان و اندام برای استحصال شیرابه. بنابراین این گیاه را از نظر میزان آنزیم موجود در شیرابه اش بررسی کردیم.روش بررسی: در این بررسی اندام های هوایی که در آنها شیرابه جریان دارد (سرشاخه، تنه، برگ و میوه نارس) انتخاب، و شیرابه موجود به روش خراش دادن توسط تیغ جمع آوری شد. به منظور بررسی تاثیر فصل بر میزان و فعالیت آنزیم، جمع آوری شیرابه ها در فصول مختلف انجام گردید.روش اندازه گیری فعالیت آنزیمی مبتنی بر تاثیر آنزیم بر سوبسترای کازیین بود. فعالیت آنزیمی در مقایسه با فعالیت آنزیمی محلول استاندارد پاپائین تعیین گردید. در این مطالعه غلظت یون کلسیم موجود در شیرابه به عنوان یک فعال کننده آنزیمی بررسی شد.یافته ها: فعالیت پروتئازی شیرابه انجیر بومی خراسان ۵۰ الی ۱۰۰ بار بیشتر از پاپاین به دست آمد. میزان فعالیت آنزیمی فیسین در اندام ها و فصول مختلف متفاوت بوده و با فصل تغییر می کند. میزان یون کلسیم شیرابه هم وابسته به فصل و اندام می باشد.نتایج: بهترین فصل جمع آوری شیرابه جهت استحصال فیسین پاییز و بهترین اندام جهت این منظور سرشاخه های جوان است.

کلید واژه: انجیر، فیسین، فعالیت ویژه، فصل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.