واکنش ده رقم تجاری سیب زمینی به کرم های مفتولی و اثر نوع و میزان قندهای موجود در غده ها بر درصد آلودگی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکنش ده رقم تجاری سیب زمینی به کرم های مفتولی و اثر نوع و میزان قندهای موجود در غده ها بر درصد آلودگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکنش ده رقم تجاری سیب زمینی به کرم های مفتولی و اثر نوع و میزان قندهای موجود در غده ها بر درصد آلودگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکنش ده رقم تجاری سیب زمینی به کرم های مفتولی و اثر نوع و میزان قندهای موجود در غده ها بر درصد آلودگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکنش ده رقم تجاری سیب زمینی به کرم های مفتولی و اثر نوع و میزان قندهای موجود در غده ها بر درصد آلودگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۳

در تحقیقی که طی سال های ۱۳۷۹-۱۳۸۱ در منطقه شهرکرد انجام شد، تعداد ده رقم تجاری سیب زمینی شامل دیاموند، آئولا، آگریا، کنکورد، مارفونا، آژاکس، دزیره، سانتانا، پیکاسو و کوزیما در قالب یک طرح بلوک های کامل تصادفی، در سه تکرار در یک قطعه زمین آلوده به کرم های مفتولی کاشته شد. گونه های موجود در منطقه توسط تله های فرمونی جمع آوری و شناسایی شد. در زمان برداشت درصد آلودگی غده ها به کرم های مفتولی در دو خط وسط هر تیمار تعیین شد. از هر تیمار تعداد ده غده غیر آلوده متوسط به صورت تصادفی انتخاب و میزان قندهای گلوکز، فروکتوز و ساکاروز آن ها به روش HPLC اندازه گیری شد. داده ها تجزیه مرکب شده و میانگین ها با آزمون دانکن مقایسه گردید. همبستگی خطی بین درصد آلودگی با میزان قندهای موجود در غده ها و مجموع آن ها به تفکیک محاسبه شد. نتایج حاصل نشان داد که بین ارقام از نظر درصد آلودگی و میزان قندهای گلوکز، فروکتوز و مجموع قندها به ترتیب در سطوح یک، پنج، یک و پنج درصد اختلاف معنی دار وجود دارد. ارقام آژاکس و آگریا به ترتیب با کسب حداکثر و حداقل درصد آلودگی در گروه های جداگانه قرار گرفته و با سایر ارقام اختلاف معنی دار داشتند. مقایسه ارقام از نظر میزان قند نشان داد که این دو رقم به ترتیب حایز حداکثر و حداقل هر سه نوع قند و مجموع آن ها بودند. با این توضیح که از نظر میزان ساکاروز بین ارقام اختلاف معنی دار وجود نداشت، در حالی که از نظر گلوکز، فروکتوز و مجموع قندها این ارقام با سایر ارقام اختلاف معنی دار نشان دادند و در گروه های جداگانه قرار گرفتند. ضریب همبستگی خطی بین درصد آلودگی غده ها و میزان قندهای مختلف و مجموع آن ها در سطح یک درصد معنی دار بود. به نظر می رسد که میزان قند موجود درغده ها بر درصد آلودگی آن ها به کرم های مفتولی موثر باشد.

کلید واژه: سیب زمینی، کرم های مفتولی، قند، Agriotes

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.