جداسازی، انتخاب و ارزیابی باکتری های آنتاگونیست در کنترل بیولوژیک لکه قهوه ای قارچ خوارکی دکمه ای


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی، انتخاب و ارزیابی باکتری های آنتاگونیست در کنترل بیولوژیک لکه قهوه ای قارچ خوارکی دکمه ای دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی، انتخاب و ارزیابی باکتری های آنتاگونیست در کنترل بیولوژیک لکه قهوه ای قارچ خوارکی دکمه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی، انتخاب و ارزیابی باکتری های آنتاگونیست در کنترل بیولوژیک لکه قهوه ای قارچ خوارکی دکمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی، انتخاب و ارزیابی باکتری های آنتاگونیست در کنترل بیولوژیک لکه قهوه ای قارچ خوارکی دکمه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۲۲

بیماری لکه قهوه ای باکتریایی ناشی از Pseudomonas tolaasii یک بیماری مهم و شایع در سالن های پرورش قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) در ایران است. روش های مختلفی برای کاهش خسارت و کنترل بیماری از جمله رعایت بهداشت، کنترل شرایط محیطی موثر در توسعه بیماری، به کارگیری مواد شیمیایی و عوامل آنتاگونیست برای کنترل بیماری در دنیا به کار برده می شود. در بررسی حاضر کارآیی تعدادی از باکتری های بالقوه آنتاگونیست، جدا شده از منابع مختلف از جمله سطح کلاهک قارچ، خاک های زراعی، خزه تورب و کمپوست، برای کاهش میزان و شدت بیماری، مورد ارزیابی قرار گرفت. از ۴۰۶ جدایه به دست آمده از خاک و پیت، هفت جدایه در شرایط آزمایشگاه علیه P.tolaasii فعالیت باز دارنده داشته و به هنگام تلقیح توام با تراکم های جمعیتی برابر یا ده برابر عامل بیماری زا از تشکیل حفرات فرورفته بر روی قارچ خوراکی جلوگیری کردند.سه جدایه از این آنتاگونیست های بالقوه که براساس خصوصیات فنوتیپی P .fluoresences تشخیص داده شدند، در شرایط سالن علیه P. tolaasii فعالیت بازدارندگی نشان داده و به طور مشخص وقوع و شدت لکه قهوه ای را بر روی قارچ های پرورش داده شده تحت شرایط تولید تجاری کاهش دادند.

کلید واژه: لکه قهوه ای، قارچ خوراکی، کنترل بیولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.