ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی لاین های اصلاحی، ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی لاین های اصلاحی، ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی لاین های اصلاحی، ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی لاین های اصلاحی، ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی لاین های اصلاحی، ارقام زراعی و بومی گندم نان به روش تجزیه و تحلیل چند متغیره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش خصوصیات کمی و کیفی ۹۰ لاین اصلاح شده و ۵۵ رقم زراعی و بومی گندم نان، در قالب طرح آگمنت به همراه ۳ شاهد و به روش تجزیه و تحلیل های چند متغیره مورد ارزیابی قرار گرفتند. دوازده خصوصیت مورفولوژیک و زراعی شامل عملکرد و اجزای آن و هشت صفت مرتبط با کیفیت نانوایی از جمله درصد پروتئین و حجم رسوب با SDS اندازه گیری و بررسی شدند. نتایج حاصل از تجزیه مولفه های اصلی حاکی از نقش ۷ مولفه در توجیه ۷۷ درصد از تنوع کل داده ها بود. مولفه دوم در ارتباط با صفات کیفی از جمله حجم رسوب با SDS و درصد پروتئین بود. عملکرد دانه و اجزای عملکرد سهم عمده ای را در مولفه ششم داشتند. نتایج مطالعه همبستگی بین صفات زراعی و کیفی بر رابطه مستقیم زودرسی با کیفیت نانوایی و رابطه معکوس بین عملکرد دانه و درصد پروتئین دلالت داشت. متغیرهای متعارف اول و دوم صفات کیفی به طور مستقیم در ارتباط با کیفیت و کمیت پروتئین بودند. متغیر متعارف دوم صفات زراعی بر رابطه منفی اجزای عملکرد دانه تاکید داشت و در متغیر متعارف دوم صفات مرتبط با عملکرد نقش داشتند. در رگوسیون مرحله ای برای گزینش صفات توجیه کننده عملکرد پروتئین، چهار صفت عملکرد دانه، حجم رسوب زلنی، درصد جذب آب و وزن دانه در سنبله با درجه تبیین ۸۷.۲۶ درصد از کل تنوع نقش داشتند. تجزیه خوشه ای صفات مورد مطالعه را در سه گروه طبقه بندی کرد و صفات زراعی و مرتبط با کیفیت را مجزا نمود. همچنین تجزیه خوشه ای ژنوتیپ ها بر اساس صفات کیفی و زراعی توانست لاین های اصلاح شده و ارقام زراعی و بومی را در گروه های مختلف قرار دهد. ارقام بومی از لحاظ صفات مرتبط با اجزای عملکرد دانه و کیفیت پروتئین ظرفیت بالایی داشتند.

کلید واژه: تجزیه و تحلیل چند متغیره، خصوصیات کمی و کیفی، گندم نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.