بررسی تاثیر پخش سیلاب در تغییرات فیزیکو – شیمیایی خاک (مطالعه موردی طرح پخش سیلاب قوشه دامغان در استان سمنان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پخش سیلاب در تغییرات فیزیکو – شیمیایی خاک (مطالعه موردی طرح پخش سیلاب قوشه دامغان در استان سمنان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پخش سیلاب در تغییرات فیزیکو – شیمیایی خاک (مطالعه موردی طرح پخش سیلاب قوشه دامغان در استان سمنان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پخش سیلاب در تغییرات فیزیکو – شیمیایی خاک (مطالعه موردی طرح پخش سیلاب قوشه دامغان در استان سمنان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پخش سیلاب در تغییرات فیزیکو – شیمیایی خاک (مطالعه موردی طرح پخش سیلاب قوشه دامغان در استان سمنان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

استفاده از سیلاب و در مناطق خشک و نیمه خشک از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. این سیلابها حاوی رسوبات معلق زیادی هستند که در کاهش نفوذپذیری خاکهای عرصه پخش سیلاب می توانند موثر باشند. لذا هدف این تحقیق بررسی تاثیر سیلابهای پخش شده بر روی خصوصیات فیزیکو – شیمیایی خاکهای عرصه پخش سیلاب قوشه دامغان در استان سمنان می باشد. در این رابطه، سرعت نفوذ آب به داخل خاک در ۳۰ نقطه عرصه پخش سیلاب و سه نقطه به عنوان شاهد اندازه گیری شد. همچنین به منظور تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک، از محل نقاطی که نفوذناپذیری آنها تعیین گردید و همچنین ۵ پروفیل احداثی، نمونه های خاک برداشت و پارامترهایی از قبیل بافت، اسیدیته، شوری، سدیم، کلسیم و منیزیم تعیین گردید. نتایج بدست آمده نشان می دهد که درصد ماسه خاک عرصه نسبت به شاهد ۲ برابر کاهش و درصد سیلت و رس هر یک به ترتیب ۲.۳ و ۱.۹ بر آب افزایش یافته است. بررسی خواص شیمیایی خاک نیز حاکی از آن است که اسیدیته تغییر ناچیزی داشته، شوری افزایش قابل ملاحظه ای نداشته، لیکن مقادیر منیزیم و کلسیم در عرصه پخش سیلاب نسبت به شاهد ۲ برابر افزایش و مقدار سدیم، ۲ برابر کاهش داشته است. در مجموع پس از ۵ مرحله سیل گیری، متوسط ضخامت رسوب در عرصه (در محل های سیل گیری شده) در حدود ۹ سانتیمتر بوده که این خود باعث شده تا سرعت نفوذ آب به داخل عرصه نسبت به شاهد در حدود ۹.۶ برابر کاهش داشته باشد.

کلید واژه: پخش سیلاب، خاک، دامغان، فیزیکو – شیمیایی، قوشه، نفوذپذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.