مقاله اثر آکنه بر کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ۱۳۸۷
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر آکنه بر کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ۱۳۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر آکنه بر کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ۱۳۸۷ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آکنه بر کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر آکنه بر کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ۱۳۸۷ :
مقاله اثر آکنه بر کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ۱۳۸۷ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۹۱ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: اثر آکنه بر کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آکنه ولگاریس
مقاله کیفیت زندگی
مقاله اختلالات پوستی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: آکنه شایع ترین بیماری پوستی است که نزدیک به ۸۰% از افراد را در دوره هایی از زندگی درگیر می کند. بیماران مبتلا به آکنه اغلب افسردگی و اضطراب و اعتماد به نفس پایین و به طور کلی کیفیت زندگی ضعیف تری، جدا از شدت کلینیکی آن دارند. هدف از این مطالعه بررسی کیفیت زندگی دانشجویان علوم پزشکی بندر عباس در سال ۱۳۸۷ در ارتباط با بیماری آکنه است.
روش کار: این مطالعه مقطعی توصیفی روی دانشجویان علوم پزشکی بندرعباس انجام شد. شدت کلینیکی آکنه بر اساس کرایتریای Lehman تقسیم بندی شد. ۱۱۸ دانشجوی دارای آکنه پرسشنامه مخصوص بررسی کیفیت زندگی بیماران دارای آکنه (Acne، QOL) را تکمیل کردند. جهت تجزیه و تحلیل داده های آماری به کمک نرم افزار SPSS-16از آزمونهای کای اسکوئر و t استفاده شد.
نتایج: در ۵۴۰۴% از دانشجویان مورد مطالعه، این بیماری اثر خفیف بر کیفیت زندگی آنها داشت. میانگین امتیازهای Acne، QOL، در سه زمینه درک از خود، نقش اجتماع، نقش احساس در بین مردان بیشتر از زنان بود .شدت بیان علایم آکنه خود، در بین زنان مورد مطالعه بیشتر از مردان بدست آمد. ۱۴ نفر (۷۴۵%) از دانشجویان آکنه شدید داشتند. شدت آکنه اثر معنی داری بر کیفیت زندگی داشت.(P<0.05)
نتیجه گیری: به نظر می رسد زنان در برابر اثرات روانی ناشی از آکنه آسیب پذیرتر از مردان هستند. لازم است مراقبت های روانی و کاهش اثرات آن بر روی کیفیت زندگی در کنار درمان بیماری مورد توجه قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.