مقاله اثر متقابل رژیم های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر متقابل رژیم های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر متقابل رژیم های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر متقابل رژیم های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر متقابل رژیم های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم :

مقاله اثر متقابل رژیم های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۵ در بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی) از صفحه ۴۳ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: اثر متقابل رژیم های آبیاری و منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروتئین
مقاله تبخیر
مقاله تشت تبخیر کلاس A
مقاله شاخص برداشت
مقاله عمق آبیاری
مقاله نیاز آبی
مقاله وزن هزار دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه با افزایش روزافزون جمعیت و نیاز به غذا و محدودیت منابع آب، افزایش عملکرد در واحد حجم آب مصرفی اهمیت یافته است. برای تعیین نیاز آبی محصول گندم و اثر متقابل آن با نیتروژن روی کارایی مصرف آب، تحقیقی به صورت طرح فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار از سال ۷۹- ۱۳۷۶ در دشت تبریز به اجرا درآمد. آبیاری ها از تیمار I۱ تا I۴ به ترتیب زمانی که نسبت عمق آب آبیاری به تبخیر انباشته از تشت کلاس A به ۰۴، ۰۶، ۰۸ و ۱ می رسید، انجام گرفت. نیتروژن به مقدار ۱۴۰ کیلوگرم در هکتار در تیمارهای N۱ تا N۳ به ترتیب از منابع کودی سولفات آمونیم، اوره و نیترات آمونیم مصرف گردید. نتایج به دست آمده نشان داد که اختلاف عملکرد بیولوژیک و دانه بین تیمار I۱ و بقیه تیمارها از نظر آماری معنی دار بود، ولی بین تیمارهای دیگر اختلاف معنی داری وجود نداشت. تیمار I۱ با ۱۸۹ کیلوگرم بر متر مکعب بیشترین و تیمار I۴ با ۱۰۹ کیلوگرم بر متر مکعب، کمترین کارایی مصرف آب را به خود اختصاص دادند. متوسط سه ساله حجم کل آب مصرف شده در طول دوره رشد (آبیاری و بارندگی) از تیمار I۱ تا I۴ به ترتیب برابر ۴۵۵۶، ۵۷۷۶، ۶۶۸۵ و ۷۷۱۳ مترمکعب در هکتار اندازه گیری شد. از نظر وزن هزاردانه، شاخص برداشت و درصد پروتئین دانه ها، اختلاف بین تیمارهای آبیاری معنی دار نبود. تاثیر تیمارهای کودی تنها بر وزن هزاردانه معنی دار بوده و بر دیگر اجزای عملکرد تاثیر معنی داری نداشتند. منبع کودی نیترات آمونیم با ۴۱۹۱ گرم بیشترین و اوره با ۴۱۰۳ گرم کمترین وزن هزاردانه را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.