مقاومت آنتی بیوتیکی القا شده با کلر در سالمونلا تیفی موریم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاومت آنتی بیوتیکی القا شده با کلر در سالمونلا تیفی موریم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاومت آنتی بیوتیکی القا شده با کلر در سالمونلا تیفی موریم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاومت آنتی بیوتیکی القا شده با کلر در سالمونلا تیفی موریم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاومت آنتی بیوتیکی القا شده با کلر در سالمونلا تیفی موریم :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور
تعداد صفحات :۱۰
سابقه و هدف: نتایج بررسی های همه گیری شناسی در بیش تر نقاط جهان، حاکی از آن است که مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلاها در حال افزایش بوده، و گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی در بین گونه ها و سویه های آن به صورت یک مشکل بهداشتی فراگیر در آمده است. عوامل متعددی در ایجاد مقاومت دخالت دارند که در بین آن ها، استفاده از غلظت های خاص مواد گندزدا اهمیت ویژه دارد. بنابراین، اثر غلظت های مختلف یک ماده گندزدا (کلر) را در انتقال مقاومت آنتی بیوتیکی به گونه های حساس سولمونلا تیفی موریم بررسی کردیم.روش بررسی: سالمونلا تیفی موریم عامل شایع گاستروانتریت به عنوان سویه گیرنده و اشرشیاکلی به عنوان سویه دهنده انتخاب گردید. آزمایش های تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی به روش دیسک دیفیوژن انجام شد و حداقل غلظت مهارکننده رشد (MIC) برای آنتی بیوتیک های مورد مطالعه (آنتی بیوتیک های تتراسیکلین، آمپی سیلین، کرامفنیکل و کوتریموکسازول که سویه های سالمونلا حساس و E. coli مقاوم بودند) تعیین گردید. آنگاه سویه های سالمونلا تیفی موریم (سویه گیرنده) با غلظت های زیر حد مهارکنندگی کلر مجاور گردیدند. سپس کشت مخلوطی از سویه های گیرنده و دهنده در محیط تریپتوکیس سوی برات تهیه و در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد قرار گرفت. انتقال مقاومت آنتی بیوتیکی با کشت باکتری ها بر روی پلیت های بیسموت سولفیت آگار حاوی آنتی بیوتیک های مورد مطالعه، بررسی گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که مجاورت سویه های سالمونلا تیفی موریم با غلظت های ۰.۱ ppm تا ۰.۵ ppm کلر سبب افزایش انتقال مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک های آمپی سیلین و تتراسیکلین می شود، ولی در غلظت های بیش از ۰.۵ ppm کلر میزان انتقال کاهش می یابد. انتقال مقاومت نسبت به کوتریموکسازول و کلرامفنیکل مشاهده نگردید.نتیجه گیری و بحث: نتایج نشان می دهد که غلظت های معینی از مواد گندزدا نظیر کلر نقش مهمی در انتقال و گسترش مقاومت های آنتی بیوتیکی دارند.
کلید واژه: مواد گندزدا، مقاومت آنتی بیوتیکی، کلر، سالمونلا تیفی موریم، اشرشیاکلی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.