بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در اندام های قابل مصرف اسفناج و جعفری؛ مقاله کوتاه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در اندام های قابل مصرف اسفناج و جعفری؛ مقاله کوتاه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در اندام های قابل مصرف اسفناج و جعفری؛ مقاله کوتاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در اندام های قابل مصرف اسفناج و جعفری؛ مقاله کوتاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در اندام های قابل مصرف اسفناج و جعفری؛ مقاله کوتاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۸

به منظور تعیین بیترین مقدار اوره برای نیل به حداکثر عملکرد که در عین حال دارای حداقل تجمع نیترات در اندام های قابل مصرف اسفناج و جعفری باشد این آزمایش در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان دانشگاه تبریز در سال ۱۳۷۷ در مورد اسفناج و در سال ۱۳۷۸ در مورد جعفری به اجرا در آمد. در مورد اسفناج پنج سطح کودی شامل صفر (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار با چهار تکرار در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی پیاده گردید. همین آزمایش در مورد جعفری با پنج سطح کودی شامل صفر (شاهد)، ۸۰، ۱۶۰، ۲۴۰ و ۳۲۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار با چهار تکرار انجام گردید. کاربرد مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره، باعث افزایش عملکرد در هر دو سبزی شد. همچنین با افزایش مصرف اوره، غلظت نیترات در نمونه های برداشت شده هر دو سبزی افزایش معنی دار نشان داد. مقدار نیترات در دو سبزی مذکور با همدیگر اختلاف داشت به طوری که در پهنک برگ اسفناج میانگین مقدار نیترات در سطوح مختلف کودی برابر با ۰.۵۲۴ درصد وزن خشک و در پهنک برگ جعفری میانگین مقدار نیترات در سطوح مختلف کودی برابر ۰.۲۱ درصد وزن خشک بود. همچنین مقدار نیترات در اندام های مختلف هر سبزی متفاوت بود. مقدار نیترات تجمع یافته در قسمت های مختلف اسفناج به صورت زیر بود: ۱- مقدار نیترات در اسفناج: دمبرگ < پهنک برگ ۲- مقدار نیترات در جعفری: ساقه < دمبرگ < پهنک برگ. با توجه به نتایج این آزمایش مصرف ۵۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار برای گیاه اسفناج و مصرف ۸۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار برای گیاه جعفری در مناطق سبزی کاری شهر تبریز توصیه می گردد.

کلید واژه: اسفناج، تجمع نیترات، جعفری، کود شیمیایی اوره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.